Ν.Ε. Κοζάνης Κινήματος Αλλαγής: Αποστολή απαντήσεων των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Περιβάλλοντος & Ενέργειας στην Ερώτηση 4514/504/24-02-2021 του Κινήματος Αλλαγής με θέμα τον «ρόλο του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας και την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος σε ζητήματα παραχώρησης δημοσίων εκτάσεων για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών πάρκων (Mάνα Νερού)

15 Απριλίου 2021
12:43

Για την ενημέρωση των συμπολιτών μας και όλων των ενδιαφερόμενων σας διαβιβάζουμε συνημμένες τις απαντήσεις και τα σχετικά έγγραφα που λάβαμε από τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Περιβάλλοντος & Ενέργειας ως απάντηση στην ερώτηση 4514/504/24-02-2021 βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής με θέμα τον «ρόλο του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας και την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος σε ζητήματα παραχώρησης δημοσίων εκτάσεων για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών πάρκων».

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης θα τοποθετηθεί συνολικά για το θέμα μόλις λάβει και την απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Απάντηση Συντονιστή.

4514 ΑΠΕ ΑΔΗΔΜ

Απόφαση 1

Απόφαση 2

Απόφαση 3

Απόφαση 4

Απόφαση 5

Παραχώρηση γης από Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτ Μακεδονίας.

Α.Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 6

Α.Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 7

Α.Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 8

Α.Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 9

Α.Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 10

Α.Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 11

 

2 σχόλια

  • χααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα
    το υπουργειο περιβάλλοντος πετά το μπαλλάκι στο υπουργείο εσωτερικών
    στην κρίσιμη ερώτηση που κατατέθηκε στην Βουλή απαντάο …. Συντονιστής της Αποκεντρωμένης ο οποίος ελέγχεται με την συγκεκριμένη η ερώτηση και παραθέτει απλά νομοθεσία!

    επί της ουσίας; ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ!
    Καμί ααπάντηση σε οτιδήποτε!

  • Απ ότι φαίνεται το κιναλ του 6% χωρίστηκε και άλλο!Μια μεριά είναι ο Παρις και η Ελπίδα (Περιφέρεια))και από την άλλη κάποιοι άνθρωποι.
    Ηθικό δίδαγμα το ίδιο το ΠΑΣΟΚ τρώει τα παιδιά του.
    Πως να σας εμπιστευτούμε ξανά;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.