Τα self tests αποτελούν ένα ακόμη ισχυρό όπλο στη μάχη που δίνει η κοινωνία μας κατά του κορωνοϊού (του Χάρη Κάτανα)

15 Απριλίου 2021
12:57

Το self test είναι ακόμη ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα της κοινωνίας μας στη μάχη κατά του COVID-19. Έχουμε επιπλέον δηλαδή, ένα σημαντικότατο μέσο αντιμετώπισης την εποχή της πανδημίας όπου πέρα από τη χρήση μάσκας, τις αποστάσεις, τα εμβόλια, τα αντισηπτικά για να αμυνθούμε ως κοινωνία. Θα ζητήσω μόνο να σκεφτείτε ποσό πιο ελεύθεροι ως άνθρωποι αλλά και ποσό καλύτερη θα ήταν η οικονομία του καθενός ξεχωριστά, εάν είχαμε διαθέσιμο αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισης του κορονοϊού έξι μήνες νωρίτερα. Τον έχουμε όμως τώρα, και όπως εύστοχα ο λαός λέει, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Όχι μόνο λοιπόν συμμερίζομαι την απόφαση για εβδομαδιαία self tests σε σχολεία και επιχειρήσεις αλλά σας προτρέπω να το κάνετε όλοι. Μαθητές, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αλλά και όπου άλλου είναι εφικτό.

Πιστεύω ακράδαντα πως η ατομική ευθύνη που έδειξε η πλειονότητα των συμπολιτών μας θα ενισχυθεί με τη χρήση αυτού του μέσου που η επιστήμη και το κράτος μας προσφέρουν απολύτως δωρεάν. Οφείλουμε να προφυλάξουμε με κάθε μέσο που διαθέτουμε, την υγεία κάθε συνανθρώπου μας, αλλά και να βοηθήσουμε ώστε να βγει η οικονομία μας και κάθε μικρομεσαία επιχείρηση έστω και μια ημέρα νωρίτερα από τον οικονομικό μαρασμό. Ειδικότερα στην Π.Ε Κοζάνης και στη Δυτική Μακεδονία όπου δυστυχώς έχουμε το αρνητικό πανευρωπαϊκό ρεκόρ lock down στις επιχειρήσεις μας. Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!

Κάτανας Χάρης

14 σχόλια

  • δεν όρθωσες όμως ανάστημα οπως τότε στην βουλή σαν βουλευτής ΑΝΕΛ στον Άδωνι που είπε κάτι για το βαθούλωμα στην πλατεία και τα σχετικά.
    Γιατί Χάρη?

    • Ο Άδωνις είπε για το ..βαθούλωμα της πλατείας προφανώς για να μην πει κάτι προσβλητικό για τους πολίτες της Κοζάνης.Μήπως φταίει ο συνωστισμός της γραμμής 1 του μετρό ( Σκρκα – Σπινάρης );

    • Γιατί κ. παπαγαλάκι όσο και να προσπαθείς να λασπολογείς δεν πιάνει πλέον . Ο κόσμος γνωρίζει καλά την πορεία και τον πολυετή αγώνα του καθενός , είμαστε μικρή κοινωνία . Όποτε βολέψου ανάμεσα στα γραφεία Αθηνών Θεσσαλονίκης όπου συχνάζει ο βουλευτής σου και κοιτά τη δουλειά σου μπας και γίνει κάτι επιτέλους για τον τόπο μας πέρα από τις ανούσιες δηλωθέντα δημόσιες σχέσεις που τον καιρό που καίγεται ο ντουνιάς δεν προσφέρουν τίποτα στον τόπο . Οι δήθεν πρωτιές χωρίς αντίπαλο είναι προσωρινές όταν ειδικά δεν έχεις κάνει τίποτα απολύτως για τον τόπο σου . Ο νοών νοείτο . Καλησπέρα και πάλι αυλικέ . ( παρακαλώ το κοζαν να το ανεβάσει καθώς τα σχόλια είναι πολιτικά και όχι προσωπικά )

  • Χάρη, το μεγαλύτερο όπλο κατά του κορωνοϊού είναι η πρόληψη και η μάσκα που όλος ο εμπορικός κόσμος της Πτολεμαΐδας απεχθάνεται….

    • Χάρη σταματά να πρωταγωνιστείς στα όνειρα που βλέπεις στον ξύπνιο σου και ετοίμασε το μαγαζί γιατί απο’ βδομάδα ανοίγουμε λογικά !

  • Πω πω πω οργασμός πολιτικής επιχειρηματολογίας τα παιδια του Κασαπιδη

    Και τώρα πειτε μας πιυ τελειώσατε από ηδονή με το κράξιμο κατανα

    Πόσο πάει το φιραμα και ο σπόρος το ντοματακι για τον κηπακο μας

  • ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΜΕΣΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ… ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΓΕΙΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΝΕΣ!
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΡΩΝΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ…ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ!
    ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΤΑΝΑ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ;
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

  • Ναι, γι’ αυτό μέσα σε τρεις μέρες έχουν κλείσει τόσα τμήματα σχολείων. Για να κάνετε την Κεραμέως και πάλι μάγκα, ταλαιπωρείτε για λίγες μέρες πασχαλιατικα κόσμο, ασθενείς και εμπόρους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.