kozan.gr: Σημερινή δήλωση του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα: “Με ανησυχεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό – Στο Δήμο Κοζάνης δεν έχουμε ιδιαίτερη αύξηση των κρουσμάτων, αλλού παρουσιάζεται, ωστόσο δεν παύει και στο Δήμο Κοζάνης να υπάρχει αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο” (Βίντεο)

15 Απριλίου 2021
13:13

 

Σημερινή δήλωση του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα στο West Channel: “Με ανησυχεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό. Στο Δήμο Κοζάνης δεν έχουμε ιδιαίτερη αύξηση των κρουσμάτων, αλλού παρουσιάζεται, ωστόσο δεν παύει και στο Δήμο Κοζάνης να υπάρχει αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

7 σχόλια

  • Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΥΠΟΥ!

    • Πες τα… Πώς γίνεται Δήμαρχος και Περιφερειάρχης να μην έχουν άλλες αρμοδιότητες, να μην έχουν ευθύνες για ότι συμβαίνει; Για όλα φταίει πάντα ο πολίτης!!!! Οι αρχές ποτέ και σε τίποτα…

  • Και τι κάνεις γι’ αυτό Δήμαρχε εκτός από το να ανησυχείς;
    Δεν μας νοιάζει πόσο ανησυχείς, τόσο καιρό δεν κάνεις τίποτα για την κατάσταση, πράξεις περιμένουμε από εσένα. Την προηγούμενη βδομάδα έγινε μια σύσκεψη; Τι ειπώθηκε εκεί, τι μέτρα -και αν, πάρθηκαν κανείς δεν μας ενημερωσε.
    Ενα μήνα όλος ο Δήμος είναι σε σκληρό ροκ με τα κρούσματα και βγήκες να μας πεις ότι “ανησυχείς”.. α ρε φούρκα

  • Αλλου για αλλου στον δημο κοζανης δεν εχουμε ιδιαιτερη αυξηση κρουσματων και μετα ειπε στο δημο κοζανης υπαρχει αυξημενο επιδημιολογικο φορτιο τι λεει το ατομο? Μας δουλευει?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.