kozan.gr: Λ. Μαλούτας για το αίτημα, από την πλευρά των κατοίκων της Ακρινής, για νομική υποστήριξη για τη Μετεγκατάσταση της Ακρινής: “Για μένα δεν υπάρχει χώρος για να διεκδικηθεί κάτι συγκεκριμένο ειδικά μετά τις 31/3 που δεν υπάρχει εν ισχύ νόμος που αφορά τη μετεγκατάσταση” (Βίντεο)

15 Απριλίου 2021
13:56

Ερωτηθείς για το αίτημα νομικής υποστήριξης για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής το οποίο αναφέρεται σε επιστολή του Προέδρου της Κοινότητας Ακρινής Καζαντσίδη Θεοχάρη, ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λ. Μαλούτας, μιλώντας στο West Channel, ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Για μένα δεν υπάρχει χώρος για να διεκδικηθεί κάτι συγκεκριμένο ειδικά μετά τις 31/3 που δεν υπάρχει εν ισχύ νόμος που αφορά τη μετεγκατάσταση”.

 

17 σχόλια

    • Οι κακές γλώσσες λένε ότι σε λίγες μέρες ο Λάζος θα έχει λιγότερους συμβούλους από τον Ιωαννίδη.

  • Αυτό θα πει το πούλημα του αιώνα … Κρύβεται πίσω από τον νόμο ο οποίος τον βολεύει γιατί απλούστατα ποτέ δεν ήθελε να βοηθήσει .Θα πληρώσετε ακριβά ο συνδυασμός της ενότητας αυτά τα ψέματα

  • Έσφαξε με τό βαμβάκι και όλους τους επίδοξους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου από τόν συνδιασμό του!! Για δε τους κατοίκους της Ακρινής ας πρόσεχαν.

  • Ας τα δούνε εκεί στην Ακρινη. Ο ένας θ αναποδογύριζε καρέκλες και τραπέζια ο άλλος προεκλογικά το είχε πρωτο στην ατζέντα. Τώρα δεν υπάρχει χώρος.

  • οι καλες γλωσσες λενε οτι θα διοικησει το ΔΗΜΟ με οποιοδηποτε κοστος δεν υποκυπτει σε εκβιασμους ουτε προκειτε να πεταξει λευκη πετσετα

  • κ.Μαλουτας δεν λέει κάτι παράλογο λέει πώς ο Νόμος έχει Λήξει.τα χρονικά περιθώρια εδώ και 10.χρονια πέρασαν τί έκαναν οι εκάστοτε κυβέρνησεις γιατί κοροϊδεύουν τους πολίτες της Ακρινής και σαφώς έχουν Δίκιο..οι προηγούμενοι πρόεδροι για τί δεν κοινουσαν της Νόμιμες διαδικασίες τώρα ο τωρινός πρόεδρος της Ακρινής τρέχει να προλάβει τά ασημαζευτα.Δυστιχως σέ αυτοί την χώρα υπάρχουν και πολίτες Δεύτερης κατηγορίας και να Διευκρινιστεί δεν έχω ψηφίσει Μαλουτα.. Όπως ελεγεν και ο παππούς μου ο αρκο αφκα σο κραν εψωφισεν….

  • Μα πόσο γραφειοκράτης δημόσιος υπάλληλος πια; Τι θα πει “ο νόμος έληξε”; Να κόψεις το λαιμό σου να τον επαναφέρεις!

  • Οταν τους ακρινιώτες τους έδιναν την μεταγκατασταση δεν ηθελαν… προφανως θελανε ολοι του bmw να εχουν. Τώρα καθίστε εκει που ειστε , άλλωστε μόλυνση πλέον δεν υπάρχει.

  • Προτάσεις για μεταγκαταστασεις υπήρχαν στο παρελθόν… Αλλά μάλλον θέλανε κάποιοι να χτίσουν περιουσιες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.