Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών -91- διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα super market, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Κορινθίας

16 Απριλίου 2021
10:16
Κανένα σχόλιο

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας, με σκοπό τη διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος έξι (6) ατόμων-μελών της ομάδας, ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία ενός ακόμα ατόμου-μέλους της ομάδας

 

Οι ανωτέρω είχαν αφαιρέσει προϊόντα αξίας άνω των 18.000 ευρώ

 

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, ενενήντα μία (91) διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 09-10-2018 έως και 14-09-2020, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής ομάδας με σκοπό την τέλεση διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, σε βάρος -6- αλλοδαπών, μελών της ομάδας και πιο συγκεκριμένα -5- γυναικών, ηλικίας από 23 έως 46 χρόνων και ενός 27χρονου, ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία μίας ακόμα γυναίκας-μέλους της ομάδας.

Αναλυτικότερα, έπειτα από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι, οι ανωτέρω συνενώθηκαν σε εγκληματική ομάδα, προβαίνοντας στη διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και ειδικότερα αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα και ιδίως φιάλες αλκοολούχων ποτών από καταστήματα super market, δρώντας κατ’ επάγγελμα, συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.

Συνεχιζόμενης της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι η αξία των αφαιρεθέντων προϊόντων κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα δράσης της εγκληματικής ομάδας, ξεπερνά το ποσό των 18.000 ευρώ.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των ανωτέρω και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.