Συνδικάτο οικοδόμων – ΣΕΕΕΝ: “Οι ζωές μας, τα κέρδη τους – Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στις οικογένειες τους και θα παλέψουμε να είναι το τελευταίο αίμα εργατών που χύνεται στο βωμό των κερδών”

16 Απριλίου 2021
13:57
Κανένα σχόλιο

 

 

          Το νέο φρικτό εργοδοτικό έγκλημα στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, σε εργολαβία στον πύργο ψύξεως στη μονάδα 5, με αποτέλεσμα το θάνατο δύο συναδέλφων μετα απο πτώση απο τα 100 μέτρα, επιβεβαιώνει ότι για τα κέρδη της ΔΕΗ Α.Ε και των εργολάβων θυσιάζονται ζωές εργατών.

          Η απολιγνιτοποίηση ήρθε να επιδεινώσει την κατάσταση αφού έχει συμβάλει σε εκπτώσεις στη συντήρηση, στην ανανέωση του εξοπλισμού κ.α. Μαζί με την εντατικοποίηση της εργασίας δημιουργείται ένα εκρηκτικό μίγμα που στοιχίζει ζωές εργατών.

          Πρέπει τώρα να σημάνει συναγερμός  στους εργαζόμενους, να υπερασπιστούμε τις ζωές μας απο αυτούς που μπροστά στα κέρδη τους δεν υπολογίζουν τις ζωές μας.

          Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στις οικογένειες τους και θα παλέψουμε να είναι το τελευταίο αίμα εργατών που χύνεται στο βωμό των κερδών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.