Καλλιόπη Βέττα: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο των δύο εργαζομένων στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου

16 Απριλίου 2021
15:19
Κανένα σχόλιο

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή τον θάνατο των  δύο εργαζομένων στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου δήλωσε:

«Η είδηση για τον τραγικό θάνατο των δύο εργαζομένων στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου προκαλεί μεγάλη θλίψη σε όλη την περιοχή. Δυστυχώς, λίγες ημέρες μετά τους θανάτους στην Εύβοια, δύο ακόμη νέοι άνθρωποι έπεσαν νεκροί κατά την διάρκεια της εργασίας τους.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους συναδέλφους τους.

Ελπίζω ότι θα διενεργηθούν τάχιστα όλες οι έρευνες για την εξακρίβωση των αιτιών του δυστυχήματος, ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε τυχόν υπαίτιους για τα ελλιπή μέτρα προστασίας των εργαζομένων.

Τέλος, το τραγικό περιστατικό είναι μια αφορμή να σημειώσουμε την αξία των ελεγκτικών μηχανισμών και της Επιθεώρησης Εργασίας που πρέπει να ενισχύονται, αντί να αποδυναμώνονται, ώστε να επιτελούν το απαραίτητο έργο προστασίας των εργαζομένων στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.