Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Γιάννη Δεληγιάννη πρώην προέδρου του Ερμή Ασβεστόπετρας (Γράφει ο Γοτουχίδης Χαράλαμπος – Εκπαιδευτικός)

19 Απριλίου 2021
14:33
Κανένα σχόλιο

 

Είναι φορές που αναρωτιέσαι γιατί να φεύγουν άτομα που αγαπάς, γιατί τα παίρνει ο Θεός κοντά του ενώ εσύ τα ήθελες δίπλα σου.Είναι φορές που βρίσκεις το θάνατο άδικο, που τον κατηγορείς και τον βρίζεις γιατί σου κλέβει έτσι απλά τους ανθρώπους που λατρεύεις .Είναι μέρες που κλαίς όταν θυμάσαι τον ήχο του γέλιου του ανθρώπου που έχασες, το χαμόγελο του, το άρωμα του, τα λόγια του, όσα περάσατε μαζι Υπάρχουν μερικές στιγμές που τα λόγια φαντάζουν τόσο φτωχά και λίγα, και η σιωπή, ο πόνος, η θλίψη και τα δάκρυα μονοπωλούν τις ώρες της περισυλλογής σου. Νιώθω να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου, τον ίδιο τον κόσμο, αισθάνομαι μικρός, λίγος, ελάχιστος μπροστά στο αναπόφευκτο της μοίρας και του πεπρωμένου, την ίδια τη ζωή και τον θάνατο .Συγκλονίστηκα, σοκαρίστηκα, δάκρυσα ,αλλά είμαι πεπεισμένος οτι η αξιοπρεπής στάση της επίγειας ζωής σου, στο ταξίδι σου αυτό στον ούρανό θα σου βγει σίγουρα σε καλό και η ανταμοιβή σου θα είναι αυτό που επιθυμούν όλοι οι άνθρωποι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!! Είμαι σίγουρος πως ο θεός αφου αποφάσισε να σε πάρει στην ζεστή αγκαλιά του μαζί με τους Αγγέλους του Παραδείσου τους ,έδωσε εντολη να έχουν ανοιχτά τα φτερά τους και με αγάπη σε κλεισουν για πάντα μέσα στην αγκαλιά τους…»!

Καλόν Παράδεισο αγαπημένε μου φίλε Γιάννη Έφυγες νωρίς…

Κόσμος πολύς εδώ μαζεύτηκε για σένα
Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς με πρόσωπα θλιμμένα
Μάτια κλαμμένα, φύλλα κιτρινισμένα
απ’ τον αέρα και το κύμα, μακριά παρμένα…

Είναι κι οι φίλοι σου εδώ, είναι κι οι φίλοι σου…
αυτοί που έντυναν χαμόγελο τα χείλη σου
μπορέι να είσαι ψηλά, μα ξέρω πως ακούς
Μάθε η κόλαση είναι για τους ζωντανούς
είναι γι’ αυτούς, που μένουν πίσω να θυμούνται
είναι γι’ αυτούς, που τα βράδια δεν κοιμούνται…

Τώρα είσαι άγγελος, με τους αγγέλους
και τη γαλήνη σου κέρδισες επιτέλους
να γαληνέψει η ψυχή σου και ο νους
χτύπα τη μπάλα τώρα, σε γήπεδα-ουρανούς.

Και καθως πέφτει στα σπίτια η βροχή
πέφτει η νύχτα στις ζωές και στα όνειρά μας
μόνο μας μένει το να ‘μαστε δυνατοί
την απουσία φίλη και πέτρα την καρδιά μας…

ΓΟΤΟΥΧΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ -ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.