Aπόριο/παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr: Γιατί κλειδώνουν τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ κάθε φορά που αγωνίζονται οι ομάδες Κοζάνη & ΑΕΠ;

20 Απριλίου 2021
09:58

Θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο και απορία ως δημότης της Κοζάνης σχετικά με τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Κοζάνης. Όποτε αγωνίζονται οι ομάδες Κοζάνη & ΑΕΠ κλειδώνουν όλες τις εγκαταστάσεις ακόμη και το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ. Ποιο ο λόγος; Το ΔΑΚ είναι ιδιωτικό μόνο για τις ομάδες ή για όλο τον κόσμο; Μήπως είναι για τα μέτρα;  Γιατί όπως διαβάζω στο ΦΕΚ για τα μέτρα που ισχύουν στις περιοχές αυξημένου κινδύνου αναφέρεται η αναστολή της λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων, εξαιρουμένων των ακόλουθων περιπτώσεων: • Της λειτουργίας ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή ή οικογένειες (συζύγους/ουμβιούντες και τέκνα) και χωρίς την παρουσία θεατών, προς τον σκοπό άθλησης μέσω ατομικών αθλημάτων. Γιατί να μην μπορώ να μπω σε ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ όταν παίζει μια ομάδα σε έναν άλλο χώρο; Ας κλειδώσουν μόνο εκείνο το χώρο που αγωνίζεται η ομάδα.

3 σχόλια

  • Καλημέρα σας.
    Με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής των αγώνων της football league και της Γ’ Εθνικής τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και το κυλικείο του ΔΑΚ(Δημοτικού Αθκητικου Κέντρου) Κοζάνης,που βρίσκονται στην ζώνη 4 ,πρέπει να παραμένουν,δυστυχώς, κλειστά κατά την διάρκειά τους.

    Οι αποστολές των ομάδων, οι διαιτητές κλπ κάνουν rapid tests για κάθε αγώνα και πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.