Η οικογένεια του 60χρονου από την περιοχή του Αμυνταίου που βρήκε τραγικό θάνατο την Κυριακή σε τροχαίο δυστύχημα, έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, Καστοριάς και Κοζάνης. 

Το όχημα του 60χρονου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα και να μείνει εκεί για 6, τουλάχιστον, ώρες.

Η σορός του άτυχου άντρα βρέθηκε μετά από αρκετές ώρες, στον δρόμο Αμυνταίου-Καστοριάς μέσα στο όχημα του, κατόπιν ενημέρωσης της αστυνομίας από τους οικείους του, με τη συνδρομή και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας για τον απεγκλωβισμό του.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται απο το Τμήμα Τροχαίας Αμυνταίου.

Σε ευχαριστήρια επιστολή της, η οικογένεια του 60χρονου αναφέρει: “Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις από καρδιάς ευχαριστίες μας σε όλες τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, Καστοριάς και Κοζάνης για τις άμεσες και συντονισμένες προσπάθειες που κατέβαλαν προκειμένου να βρεθεί ο άνθρωπος μας καθώς επίσης και το Πυροσβεστικό Σώμα Πτολεμαϊδας για τον απεγκλωβισμό του”.

EΡΤ Φλώρινας