Κατεπείγουσα επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης “Nα ανοίξουν από αύριο κιόλας ημέρα Σάββατο 24-04-2021 με τη φυσική παρουσία των καταναλωτών τα καταστήματά μας”

23 Απριλίου 2021
13:16

 

Κύριοι Υπουργοί, παρακαλούμε να πράξετε το σωστό και δίκαιο έστω και την τελευταία στιγμή. Η αγορά δεν αντέχει άλλο και πρέπει να ανοίξει από αύριο κιόλας ημέρα Σάββατο 24-04-2021 με τη φυσική παρουσία των καταναλωτών στα καταστήματά μας. Με την επίσπευση της διαδικασίας των self tests και με ακόμη αυστηρότερα μέτρα αν χρειάζεται είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον κόσμο, να δουλέψουμε έστω και την τελευταία εβδομάδα πριν το Πάσχα γιατί έχουμε κι εμείς δικαίωμα να κάνουμε Ανάσταση!

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

 

Κοινοποίηση

Βουλευτές Ν. Κοζάνης: κ. Αμανατίδη Γεώργιο,

Βρυζίδου Παρασκευή

 Κωνσταντινίδη Στάθη

Παπαδόπουλο Μιχάλη

Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας       Κασαπίδη Γεώργιο

Δήμαρχο Κοζάνης                                          Μαλούτα Λάζαρου

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.