Οι πολλές απουσίες των Ποντίων έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού με τον Πιερικό. Η ΑΕΠ έδειξε καλό πρόσωπο, είχε ανούσια υπέροχη,  ενώ ο Πιερικός όποτε έβγαινε στις αντεπιθέσεις ήταν φωτιά.Στο πρώτο ημίχρονο ο Πιερικός κατάφερε να προηγηθεί στο 10′ με τον Δεμηρτζόγλου  και είχε ένα δοκάρι με τον Γκατσολάρι. Το Β’ μέρος  κύλησε στον ίδιο τέμπο με  λίγες φάσεις μπροστά απ’ τις δυο εστίες  με την ΑΕΠ να πιέζει στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Το φιλμ του αγώνα 
Στο 10′ ωραία προσπάθεια από δεξιά του Παπαδόπουλου θα βγάλει τη σέντρα και ο Δεμηρτζόγλου από κοντά με σουτ θα γράψει το 0-1
Στο 14′ ο Μακρής θα βρει τον Γκατσολάρι σουτ στο κάθετο δοκάρι.
Στο 19′ ‘σουτ Τρομπούκη λίγο έξω
Στο 45′ ο Δεμηρτζόγλου σέντρα σουτ διώχνει ο Ψαρράς η μπάλα στον Ίδιο , σουτ σε κενή  εστία άουτ
Στο 63′ κόρνερ με τον Παπαδόπουλο κεφαλιά του Μακρή , διώχνει σε κόρνερ ο Ψαρράς
Στο 69′ παράλληλη σέντρα του Ντινόπουλου κοντά στην εστία περνάει ανεκμετάλλευτη .
Στο 81′ Ντινόπουλος ένα δύο με Παπαδόπουλο, ο τελευταίος θα βρεθεί τετ α τετ με τον Καραγκιολίδη, θα πλασάρει για να διώξει σωτήρια ο Πτολεμαϊδιώτης  τερματοφύλακας του Πιερικού
Στο 87′ επικίνδυνο φάουλ του Τσικόπουλου μέσα στην περιοχή τελευταία στιγμή μπροστά από τον Ντινόπουλο και Καραγιάννη  διώχνουν σε κόρνερ οι αμυντικοί.

 

 


ΑΕΠ Κοζάνης
(Roman Nadvornik): Ψαρράς, Τρομπούκης, Τσικόπουλος, Κοτταρίδης, Καραγιαννίδης, Ντούκα,  San – Jin Lee (62′ Κυριαλάνης), Παπαδόπουλος Γ.,  Νικολίτσας,  Βοριαζίδης Κ. (62′ Ντινόπουλος), Φωλίνας.


Πιερικός
(Θεοδοσιάδης): Καραγκιολίδης, Χάρτσιας, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Τακίδης, Μακρής, Παπαδόπουλος (77′ Φλορεντίν), Δεμηρτζόγλου (77′ Μηλιώτης), Κυβελίδης (70′ Τοπαλίδης), Ίτσιος (60′ Ιντζόγλου), Γκατσολάρι.


Διαιτητής
:  Καλατζής (ΣΔ Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Μάνασης (ΣΔ Τρικάλων), Αναστασίου (ΣΔ Θεσσαλίας)
4η διαιτητής: Τσιφλίκη (ΣΔ Λάρισας)