2 στο Δήμο Κοζάνης, 3 στο Δήμο Εορδαίας & 3 στο Δήμο Σερβίων τα χθεσινά (της Κυριακής) 8 κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – Η κατανομή, ανά δήμο, στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες

26 Απριλίου 2021
09:58

2 στο Δήμο Κοζάνης, 3 στο Δήμο Εορδαίας & 3 στο Δήμο Σερβίων τα χθεσινά (της Κυριακής) 8 κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – Η κατανομή, ανά δήμο, στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες.

6 σχόλια

    • Περιμενε δεν μπηκε ο Μαιος ακομη…
      να φανει πιο πειστικο…
      Απ τον Μαιο και μετα δεν θα υπαρχει τιποτα
      γιατι καπως πρεπει να κυκλοφορει ασφαλης και ο τουριστας – οχι ο Κουλης ο τουριστας για τους κανονικους λεω του εξωτερικου –

        • Στον συνωνοματο φιλο απαντησα
          μπλε ψεκασμενο τρολ των κορονοιοεπιδωματων εγω δεν ειμαι για μερικα ψιχουλα να κανω τετοια πραγματα εσυ προφανως που ψηφιζεις κι αυτο το τσιρκο θα ξερεις καλυτερα απο τετοιες τακτικες.
          Δεν υπνοβατω…γιατι ολη μερα ειμαστε στο τρεξιμο για το μεροκαματο….αγνωστη λεξη αυτη για τα μπλε νουμερα των ΕΣΠΑ και των δημοσιων ταμειων που κραζουμε αλλα μας συντηρουν αυτα 40 χρονια. Σε καλυψα γατουλα της αυλης?

  • Θέλω να μου πει κάποιος με ποιες γνώσεις μπορεί να κρίνει κάποιος μη ιδικός τους επιστήμονες
    Ότι δεν μας αρέσει το φορτώνουμε στους άλλους η ατομική ευθύνη για αρκετούς Έλληνες δεν υπαρχει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.