Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης: Αυθαίρετη παρέμβαση σε μελισσοκομείο και κλοπή κυψελών

26 Απριλίου 2021
12:11
Κανένα σχόλιο

   Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης σας ενημερώνει, έπειτα από επικοινωνία του μελισσοκόμου,  ότι υπήρξε αυθαίρετη παρέμβαση σε μελισσοκομείο και αφαίρεση από αυτό 10 κυψελών με κωδικό EL 058/ 376 από το πάρκο Ηπειρωτών Κοζάνης. Όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε ας επικοινωνήσει με το γραφείο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κοζάνης στο 24610 21444.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του συλλόγου

Ο Πρόεδρος : Αιμίλιος Μεντεσίδης

Ο Γενικός γραμματέας: Καραγιαννίδης Σωφρόνιος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.