Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Προκήρυξη Δ.Π.Μ.Σ.: “Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον” ακαδημαϊκού έτους 2021-2022

26 Απριλίου 2021
19:45
Κανένα σχόλιο

 

Το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τα Τμήματα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνουν την Προκήρυξη του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» (ENERGY INVESTMENTS AND ENVIRONMENT- EN.I.EN.)

Το Δ.Π.Μ.Σ. απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) με τίτλο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» και αγγλικό τίτλο (Master of ENERGY INVESTMENTS AND ENVIRONMENT-M.Sc. EN.I.EN.).

Στόχος του μεταπτυχιακού είναι να προσφέρει ολοκληρωμένη επιστημονική εξειδίκευση στελεχών, ικανών να υποστηρίξουν τεχνικο-οικονομικά τις επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας με χρήση τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον και να απασχοληθούν σε ανάλογες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών διοργανώνονται μία σειρά παράλληλων διαδικτυακών εκδηλώσεων, με καλεσμένους προσωπικότητες από τον χώρο της ενέργειας που δραστηριοποιούνται στον ακαδημαϊκό –επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο. Ανάμεσα στους φιλοξενούμενους ήταν η Γ.Γ. Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Δ/ντής Υγείας Ασφάλειας και Περιβάλλοντος Ομίλου Energean Oil & Gas κ. Τσετογλου Βασίλειος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ ( Εταιρεία Φυσικού αερίου ) κ Τσακας Μάριος .o Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων Α.Ε. (ΕΔΕΥ Α.Ε.) κ Αριστοφάνης Στεφάτος.

Επίσης το μεταπτυχιακό πρόγραμμα υποστηρίζει τη λειτουργία της ενημερωτικής εκπομπής << Δρώντας.. Ακαδημαϊκά >> μέσα από το κανάλι του στο YouTube. ENIEN Channel .

Τέλος στο πλαίσιο λειτουργίας του μεταπτυχιακού πραγματοποιούνται κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις

Η αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας https://enien.uowm.gr/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.