ΚΕΚ VOLTEROS: Ανακοινώθηκε το μητρώο Παρόχων Κατάρτισης για την Κοινωφελή Εργασία – Ξεκινά άμεσα η κατάρτιση για τους εργαζομένους κοινωφελούς εργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

27 Απριλίου 2021
16:13
Κανένα σχόλιο

Ξεκινά άμεσα η κατάρτιση για τους εργαζομένους κοινωφελούς εργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ανακοινώθηκε το Μητρώο Παρόχων Κατάρτισης – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ) / συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων».

Το ΚΕΚ VOLTEROS – ANTΩΝΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, όπως πάντα, βρίσκεται στο μητρώο παρόχων και είναι έτοιμο να σας προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο κατάρτισης και γνώσεων.

Δικαιολογητικά
Τα επιπλέον δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι τα εξής:
  1. Βεβαίωση από τον επιβλέποντα φορέα ότι απασχολείται στον συγκεκριμένο επιβλέποντα φορέα στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. 4/2020 Δημόσια Πρόσκλησης του ΟΑΕΔ, όπου θα αναφέρεται η ημερομηνία πρόσληψης και η προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης του οκταμήνου.
  2. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
  3. Αριθμός αίτησης συμμετοχής στην δράση.
  4. Τα 2 αντικείμενα κατάρτισης που επιλέξατε.
Λεπτομέρειες προγράμματος
H δράση περιλαμβάνει
Η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΚ VOLTEROS – ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ και σε αδειοδοτημένα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης, τα οποία έχουν ρόλο παρόχου κατάρτισης.
Η κατάρτιση θα υλοποιηθεί με την μέθοδο της επιταγής κατάρτισης (Training Voucher)

Το ΚΕΚ VOLTEROS – ANTΩΝΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, θα είναι πάροχος κατάρτισης για το πρόγραμμα Κοινωφελής Εργασία ΟΑΕΔ 2020.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε επιπλέον ενημέρωση για την κατάρτιση και για το πρόγραμμα Κοινωφελής Εργασία 2020 ή να σας ενημερώσουμε για την κατάρτιση και τα αποτελέσματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας  στο 24610 28197  ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.