Φουλ για τη νίκη η Κοζάνη κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας, σήμερα Μ. Τετάρτη 21.04 – ΩΡΑ 16:30 – ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

28 Απριλίου 2021
11:10
Κανένα σχόλιο

Την ομάδα του Ηρακλής Λάρισας υποδέχεται η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης, στο Λιάπειο Aθλητικό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης σήμερα Μ. Τετάρτη 21.04 – ΩΡΑ 16:30 – (ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ LIVE STREAMING) για την εμβόλιμη 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’  Εθνικής κατηγορίας.

Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά η ομάδα της Κοζάνης καλείται να παίξει καλό ποδόσφαιρο προκειμένου να ικανοποιήσει τους φίλους της, φυσικά να πάρει την νίκη για να αναρριχηθεί βαθμολογικά και να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πεισμώσει από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί έως τώρα και στοχεύουν στη δεύτερή τους νίκη κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας. Να θυμίσουμε πως η Κοζάνη βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς σε 5 αγώνες, ενώ ο Ηρακλής Λάρισας στην 7η θέση με 11 βαθμούς σε 6 αγώνες.

Ο προπονητής της Κοζάνης Γιώργος Καραγκιολίδης έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνη ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι λόγω αυστηρών μέτρων COVID απαγορεύεται η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, μέτρα τα οποία σύντομα ελπίζουμε να αρθούν και να μπορούν να απολαύσουν όλοι οι φίλαθλοι την νέα Κοζάνη ζωντανά στο γήπεδο. Έως τότε μένουμε σπίτι, με όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του covid-19 και απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας ομάδα ζωντανά.

Η ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει ότι η εντός έδρας αναμέτρηση του Πρωταθλήματος, την Μ. Τετάρτη 28/04/2021 και ώρα 16.30 με αντίπαλο τον Ηρακκή Λάρισας, θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από το WEB TV της ΚΟΖΑΝΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους φιλάθλους από το παρακάτω LINK.

https://youtu.be/Z-BhUQXddIo

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.