Οι μαθήτριες Νικολιά Μαρία και Παπαδοπούλου Αναστασία του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας πηγαίνουν Ευρώπη!

28 Απριλίου 2021
22:49
Κανένα σχόλιο

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 4ου Διαγωνισμού Στατιστικής που διοργανώθηκε από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδας (ΕΛΣΤΑΤ) για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην επόμενη φάση που είναι ο Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός στη Στατιστική (Eurostat). Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η πρόκριση των δύο μαθητριών του σχολείου μας, Μαρίας Νικολιά και Αναστασίας Παπαδοπούλου, οι οποίες, παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, κατάφεραν να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής και να μας κάνουν όλους περήφανους.

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου συγχαίρουν θερμά τις δύο μαθήτριες και τους εύχονται καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού. Ευχόμαστε να είναι πάντα στη ζωή τους τόσο δημιουργικές και να συνεχίζουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους με την υπομονή, επιμονή και άοκνη προσπάθεια που τις διακρίνει. Παράλληλα συγχαίρουμε θερμά τον συνάδελφο του σχολείου μας Χρήστο Κωνσταντινίδη που καθοδήγησε και υποστήριξε τις δύο μαθήτριες μας σε όλη διαδικασία.

Θέλουμε όμως να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλους τους φορείς του τόπου μας και όλο τον κόσμο που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή τον αγώνα των μαθητριών μας, μας συγκίνησαν με την θερμή τους υποστήριξη στην προσπάθεια τους και συνέβαλλαν καθοριστικά στην επίτευξη του στόχου της συμμετοχής τους στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.