Το Δ.Σ. του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της ομάδας μας με τον προπονητή κ. Γιώργο Καραγκιολίδη

29 Απριλίου 2021
12:36

 

Το Δ.Σ. του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της ομάδας μας με τον προπονητή κ. Γιώργο Καραγκιολίδη.

Ευχαριστούμε τον κύριο Καραγκιολίδη για την συνεισφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία για την συνέχεια.

Με τιμή,

Το Δ.Σ του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ

18 σχόλια

  • Τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς ο κ Γιώργος έτυχε να είναι το θύμα της κακής αγωνιστικής εικόνας της ομάδος. Επίσης αντίπαλος του κρίθηκε κ η επαγγελματική εικόνα της ομάδος,η οργάνωση τόσο σε διοικητικά όσο κ επικοινωνιακα θέματα που δεν επιτρέπει πλέον εκπτώσεις στην ποιότητα σε όλα τα επίπεδα πόσο μάλλον στις νικες

    • Πανε βρασε μια μπαλα για να παρεις τη μυρωδια της. Σε ενα μηνα αυτος ο προπονητης σου εφερε παικτες και απο το ΜΗΔΕΝ σου εκανε ομαδα που παλευει τα παιχνιδια και παιρνει βαθμους. Η επαγγελματικη εικονα της ομαδας μολις κατέρρευσε γιατι αυτες ειναι ασοβαρες κινησεις ερασιτεχνων

    • Χαχαχαχα Είσαι ωραίος ειλικρινά Πολύ επικοινωνιακό έτσι όπως διώξατε αυτόν που σας έφερε ποδοσφαιριστές από Πτολεμαϊδα

    • Επαγγελματική εικόνα της ομάδας.
      Επώς δεννεπιτρέπει εκπτώσεις.Η απόφαση για να φύγειαπο πόσους πάρθηκε;πόσοι το γνώριζαν;Ξέρεις εσύ

  • Πόσο ασχετοι απο μπαλα. Δεν γινονται ετσι οι ομαδες. Οποιος τους συμβουλεψε ειναι εκ του πονηρού. Καταραμενη ομαδα εχουμε τελικα.

  • Καλά εμείς διώξαμε προπονητή που δεν έχει κάνει ήττα!!! Εκείνοι στον φουφα ποτέ θα διώξουν τον προπονητή των επιτυχιών που ακόμη δεν έχει κερδίσει έναν αγώνα;; Και στο σούπερ καπ τον κερδισαμε!!!

  • Οι προπονητές της κερκίδας βγάζουν τα εσωψυχά τους. Σοβαρές κινήσεις από σοβαρους ανθρώπους, όταν κάτι δεν βγαινει πάιρνουν ακαριαιες αποφάσεις. Η ομάδα έχει σοβαρές μονάδες κακή ομάδα. Αναμένουμε τις εξελίξεις.Υπομονή και στηρίζουμε όλοι την ομαδα!

  • Μάλλον ετοιμάζουν πρόταση για τον Λουτσεσκο. Τέτοιες μονάδες που έχει η Κοζάνη μόνο για Α εθνική είναι αφού έχει και πούλμαν.

  • Προπονητής ο Κυριακος , βοηθός προπονητή ο Βαγγελης και φυσικά Τεχνικος διευθυντής ο Λαζαρος…..
    Τα λεωφορεία δεν παίζουν μπάλα …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.