Η πρώτη προπόνηση και οι πρώτες δηλώσεις για το νέο προπονητή της Κοζάνης Γ. Κερλίδη (Βίντεο & Φωτογραφίες)

30 Απριλίου 2021
19:37
Κανένα σχόλιο

Tην πρώτη του προπόνηση, στο Λιάπειο αθλητικό κέντρο, με την ομάδα της Κοζάνης, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί 11.30π.μ  της Μεγάλης  Παρασκευής  ο νέος  προπονητής κ. Γιάννης Κερλίδης με τον συνεργάτη του – γυμναστή κ. Μάκη Γιαννόπουλο.

Τον κ. Κερλίδη καλωσόρισε εκ μέρους της Διοίκησης ο  αντιπρόεδρος κ. Πάρης Κεντεποζίδης και ο Γενικός αρχηγός Πιτ Τσακιρίδης.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στη σελίδα μας  για το στόχο  της ομάδας και τις προτεραιότητες που βάζει.

περισσότερες φωτογραφίες από την πρώτη με τον νέο προπονητή Γιάννη Κερλίδη κλικ στο https://www.facebook.com/media/set/?vanity=matiesstaspor&set=a.4004593939588136

βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Κερλίδη https://youtu.be/qg_tYp4oPdE

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.