kozan.gr: Το σίριαλ με την “τρύπα” στην Παύλου Χαρίση συνεχίζεται – Την έκλεισαν για δεύτερη φορά το απόγευμα του Μ. Σαββάτου και δύο μέρες μετά αρχίζει, σιγά σιγά, ν’ ανοίγει και πάλι (Φωτογραφίες)

3 Μαΐου 2021
22:02

 

Το σίριαλ με την “τρύπα” στην Παύλου Χαρίση συνεχίζεται. Την έκλεισαν για δεύτερη φορά το απόγευμα του Μ. Σαββάτου και δύο μέρες μετά αρχίζει, σιγά σιγά, ν’ ανοίγει και πάλι.

 

Η εικόνα με τη 2η φορά “επούλωσης” της “τρύπας” το Μ. Σάββατο

 

 

Σημερινές φωτογραφίες 3/5

 

 

 

 

34 σχόλια

    • Η βλάβη είναι σε τομή της ΔΕΥΑΚ.
      Καλό είναι πριν γράψουμε κάτι στα σχόλια ή σε κείμενο να γνωρίζουμε.
      Βέβαια στόχος δεν είναι να εκφραστούν οι δημότες αλλά ένα σάιτ να δημιουργήσει εντυπώσεις.
      Όλη η πόλη εδώ και τόσα χρόνια έχει υποστεί τις συνέπειες από τις συνεχόμενες τομές στις βλάβες της.

  • Μια χαρά είναι..να κόβουν ταχύτητα τα αυτοκίνητα που τρέχουν πολύ… προλαμβάνει τα ατυχήματα αχάριστοι

  • ΒΑΚΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ..

    ΕΙΝΑΙ ΕΠΠΑΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ

    • Χαχαχαχα! Έλεος! Είστε για γέλια! Σύρε φτιασε καμια δλια! Σας φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απ τον εαυτούλη σας!

    • Σημανδράκε τραβούν όλοι ζορι με εσενα. και σγια τον λευτερη ιωαννιδη τα ιδια λες ενω συμβαινει το αντιθετο απλα δεν μπορεσες να τα βγαλεις περα διοτι οτι και αν ελεγες για εκεινον παντα σου γυρναγε μπούμερανγκ οπως για την ενεργειακη κοινοτητα

  • τώρα κατάλαβα πως θα αφανιστεί η κοζάνη όταν έρθει η καταστροφή του κόσμου , θα μας ρουφήξουν οι λακκούβες. τον κάθ’ενα η τρύπα την γειτονιάς του.

    Ρούφα κι άλλο θα τ ‘αντέξω. φωνάζει ο δρόμος

  • Αγαπητοί “σχολιαστές” πριν χαρακτηρίσετε και επιλέξετε καποιον με τα γραφόμενα σας φρόνιμο είναι να γνωρίζετε τίνος ευθύνη είναι.
    Ενημερωτικά οταν η τομή στο οδόστρωμα γίνει από την ΔΕΥΑΚ αυτή οφείλει να την αποκαταστήσει.
    Τα υπόλοιπα γράφονται για να γράφονται

    • ειμαι απο τα Κοιλα. τα ιδια ελεγαν και τοτε οτι ειναι της δευακ και ηρθαν απο το δημο τελικα και το εκαναν και οχι απο την δευακ. το θεμα βεβαια δεν ειναι ποιας υπηρεσιας ειναι. δεν ενδιαφερει κανεναν αυτον. ο δημος ειναι ενας και καποιος εχει ευθυνη γιατι σταματησε να παιζεται τις κουμπαρες και λυστε το.

      • Οχι φιλρ δεν εινσι ετσι τα πραγματα….αλλο “μαγαζι” η ΔΕΥΑΚ και αλλο “μαγαζι” η τεχνικη υπηρεσια του δημου.Ξεχωριστοι προυπολογισμοι, ξεχωριστες αρμοδιοτητες, ξεχωριστα ετησια τεχνικα προγραμματα.Και αν τρεχει η τεχνικη υπηρεσια και τα κλεινει προχειρα προχειρα πολυ κακως κανει.Να τα αφηνει ετσι…

        • Ο Δήμος έχει την ευθύνη αφού είναι πρόβλημα της πόλης κι αν ακόμη πρέπει να το επισκευάσει η δευακ ο δήμος πρέπει να της απευθύνει το αίτημα κσι την απαίτηση και την πίεση να αποκατασταθεί σωστά κι όχι πρόχειρα.

    • μην ακους τιποτα κοζαν ετσι ανεβαινει το επιπεδο. αυτα θελει ο κοσμος τα απλα και οχι οταν μας βαζετε φωτογραφιες με ποιον συναντηθηκε ο ταδε και ο δεινα. καθημερινοτητα αυτα ειναι θεματα.

  • Η Δημαρχαρες μας έταξαν λακούβες σε όλη την πόλη. Ο κάθε ένας πολίτης της Κοζάνης έχει να λέει την δική του ιστορία για τους δρόμους που περνάει καθημερινά. Προσωπικά περνώ καθημερινά από την Παπανδρέου και φτάνω στην περιοχή της σκρκάς και του Αγ Νικάνορα. Δεν έχω λογια να περιγράψω αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 30 χρόνια. Έτσι σταμάτησα να ελπίζω και να ασχολουμεν με ένα θέμα για το οποίο ο κρατικός μηχανισμός αδιαφορεί. Πάρτε το χαμπάρι είναι καιρός να φεύγουμε από αυτή την χώρα.

  • Απλά κάνεις δεν ενδιαφέρεται για τους δρόμους της πόλης. Είτε γιατί δεν ξέρουν πώς να τους φτιάξουν είτε γιατί δεν υπάρχει χρήμα για να φτιαχτούν. Η ουσία ότι μονιμα η πόλη έχει πρόβλημα το οποίο δεν λύνεται…..

  • Πι αντιδήμαρχοι ασχολούνται με τρύπες, το ίδιο όλοι εσείς που γράφετε . Ξέρετε τι κάνετε για μια δυο τρύπες ; Βλέπετε το δέντρο και χάνεται το δάσος ?… χάνετε ο τόπος μας με τους δημάρχους, περιφερειάρχες και βουλευτάδες που εκλέξαμε . Αφήστε τις τρύπες λοιπόν και δείτε πως χανόμαστε …. όλοι σκύβουν για ένα μισθό . Αιρετούς χορτάτους εκλέξτε που να μη ζουν από το μισθό και να αγαπάν τον τόπο μας. Πολύ φιλικά όλα αυτά .

  • Μένω εκεί που βρίσκεται η συγκεκριμένη τρύπα από το 1987 και η μοναδική φορά που εξαφανίζεται είναι την στιγμή που τη σκεπάζουν.Ολα αυτά τα χρόνια έχουν πέσει αυτοκίνητα και αυτοκίνητα είναι πολλοί οι δήμαρχοι που περάσανε και η πίστα που έχει πέσει κάνει δρόμο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.