Πτολεμαΐδα: Αντιδράσεις για την παράλληλη Λαϊκή Αγορά

5 Μαΐου 2021
14:30

Ομαλά, χωρίς να λείπουν οι φωνές διαμαρτυρίας, λειτουργούν για δεύτερη Τετάρτη οι δύο Λαϊκές Αγορές στην Πτολεμαΐδα -η πρώτη στον κυρίως χώρο και η δεύτερη στην περιοχή όπου τελείται η Εμποροπανήγυρη, στην Άνω πόλη- με τους εκθέτες να δραστηριοποιούνται εναλλάξ στα δύο σημεία.

Η αλλαγή αυτή -επιβεβλημένη σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Δημήτρη Ορφανίδη, από τον νόμο για να μην κλείσει η Λαϊκή Αγορά- συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις, επειδή το καταναλωτικό κοινό επιλέγει τον καθιερωμένο χώρο και όχι εκείνον της Εμποροπανήγυρης, με αποτέλεσμα η αγοραστική κίνηση, όπως αναφέρουν οι εκθέτες, να είναι εξαιρετικά περιορισμένη -για ορισμένους ανύπαρκτη. Υποστηρίζουν ότι η ενημέρωση από πλευράς του Δήμου Εορδαίας για την παράλληλη Αγορά δεν ήταν η αναμενόμενη.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

12 σχόλια

  • Τους στειλανε στην γκιολα για να ανοιγουν 20 μετρα παγκους ειναι για να γελας και να κλαις μαζι….

  • Να τους ψηφησετε ξανα για να παιρνουν μισθο και να κανουν οτι τους λενε οι 5 που φοβουντε…

  • Ολα αυτα γινονται γιατη δεν ειναι μερικη αξιοι να δουλεψουν με το 100 τα 100 στειλτε συνεχηστε ετσι να σας σιχαθει ο κοσμος και να παη στα μαναβικα και τα σουπερ…

  • Την απόφαση δεν την επέβαλλε ο δήμος…..αλλά η πολιτική προστασία…. διαφορετικά θα έκλεινε η λαϊκή….το ίδιο γίνεται σε όλες τις πόλεις…..ούτε τον κορονοιο έφερε ο δήμος ούτε την εγκύκλιο…..ναι δεν είναι το ίδιο να είναι κάποιοι στη γκιολα….αλλά από το να μην είναι πουθενά …..επίσης όταν κάποιοι…λίγοι από τους εμπόρους δεν συμμορφώνονται για να πάνε στους παραδρομους….επίσης δε φταίει το ο δήμος….και δυστυχώς ούτε οι υπόλοιποι συνεπείς έμποροι….ας σκεφτούμε ωολοι τις ευθύνες μας πριν κρίνουμε…γιατί αν έκλεινε τελείως λόγω μη τήρησης μέτρων πάλι θα φωνάζαμε….οι συνθήκες είναι δύσκολες για όλους….λίγη υπομονή ….

  • Ο Δήμος εορδαιας και Κοζάνης ενώ υπερχε Ο χώρος για επέκταση της λαϊκής δεν το έκαναν ακούγοντας τους 5 7 που τους πίεσαν

  • Ντροπή, για τους μερικους που καπηλεύονται τις λαικες στο ονομα του συνδικαλισμού και μονο για το προσωπικο τους οφελος, γινονται αυτες οι αυθαιρεσίες. Οι ιδιοι παρανομοι σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα κινούν τα νήματα και καταστρέφουν ανθρωπους επιβάλλοντας το 50/50 και την παράλληλη αγορα. Και οι αυτοδιοικητικοι υπακούουν και εκτελούν

  • η παλια λαικη εχει παει …ταξιδι και δε θα γυρισει ποτέ! φτασανε στο σημειο τα μαναβικα και τα σουπερ να πωλουν ιδια τιμη ή φθηνοτερα ,η απαξιωση ηρθε …χθες αλλα ακομα δεν την καταλαβατε,ποιος ο λογος να παω στη γκιολα ή να συνωστιζομαι καθε τεταρτη για κατι που μπορω να βρω καθε μερα;

    • Είναι η σύγχρονη πολιτική που στόχευσε προς τα εκεί χρόνια τώρα.
      Το πέτυχε,να γίνει πιο ακριβή η καλλιέργεια από την αγορά !!!
      Βγείτε λοιπόν στην καλλιέργεια κηπευτικών,με σκοπό να ταισετε την οικογένειά σας….
      Άιντε λοιπόν, βγείτε κορούλες…

  • Αν θέλει ένας ας μου εξηγήσει ποιες ακριβώς ανάγκες καλύπτουν οι λαϊκές αγορές μιας μέρας κατά το έτος 2021.

    • Εμείς οι παραγωγοί κηπευτικών,θεωρουμαστε πολίτες δ’κατηγοριας???
      Με δύο πτυχία και δύο ξένες γλώσσες βγήκαμε στο χωράφι,και δε μας αφήνουν να ζήσουμε.
      Βλέπω οι υπερπολλαπλασιοι και κηφήνες του δημοσίου,δε σε πείραξαν…
      Οι 100 παραγωγοί του νομού μας σε πείραξαν,για να τρως από τη Βουλγαρία..

    • Με το ιδιο σκεπτικο δεν υπαρχει λογος να εχει και μαναβικα μηπως εχεις μαναβικο γιατι απο οτι ακουο πανε καλα οταν κλεινουν οι λαικες!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.