Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: To ωράριο των καταστημάτων – H περίοδος έως και τις 15-05-2021 χαρακτηρίζεται ως ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος

5 Μαΐου 2021
22:34
Κανένα σχόλιο

 

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη! Με πίστη, υπομονή και αισιοδοξία θα αγωνιστούμε και θα κρατήσουμε την αγορά μας όρθια!

Υπενθυμίζουμε ότι:

1_ Tο ωράριο που θα ακολουθήσουμε από σήμερα 05-05-2021 είναι το ωράριο που ίσχυε πριν τα lockdown και επισυνάπτεται πιο κάτω.

2_ H περίοδος έως και τις 15-05-2021 χαρακτηρίζεται ως ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος και μπορούμε να κάνουμε ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ νόμιμα και φυσικά μπορούμε να αναρτήσουμε στις βιτρίνες τα ποσοστά εκπτώσεων που γίνονται εντός του καταστήματος!

3_ Την πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, 09-05-2021 τα καταστήματα μπορούν να είναι ανοικτά βάσει Νόμου. Το ωράριο που προτείνεται για την Κυριακή είναι 11:00 – 16:00

** Για όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να ενημερωθείτε από το site του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης www.eskozanis.gr

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.