kozan.gr: Για πρώτη φορά, μέσω του kozan.gr, φωτογραφίες από τους πανέμορφους και καλοφτιαγμένους εσωτερικούς χώρους της ανεγειρόμενης Πανεπιστημιούπολης Δ. Μακεδονίας, στα κτήρια διοίκησης κι εκπαίδευσης στην ΖΕΠ στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

6 Μαΐου 2021
12:44

 

Για πρώτη φορά, μέσω του kozan.gr, φωτογραφίες από τους πανέμορφους και καλοφτιαγμένους εσωτερικούς χώρους της ανεγειρόμενης Πανεπιστημιούπολης Δ. Μακεδονίας. στα κτήρια διοίκησης κι εκπαίδευσης, στην ΖΕΠ, στην Κοζάνη. Το κτήριο της διοίκησης αναμένεται να παραδοθεί το Σεπτέμβριο και τέλος του έτους τα υπόλοιπα κτήρια.

 

   

 

 

 

31 σχόλια

  • ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΑΧΟΥΡΙΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΣΥΝΘΒΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΠΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ

    • Πραγματικά είσαι απερίγραπτος αντί να χαρείς που η περιοχή μας αποκτά έναν ωραίο χώρο τριτοβάθμιας εκπαιδεύσης προδικάζεις μια κατάσταση. Πραγματικά ποσό μίζερια και κακια!!!!

  • Καταπληκτικό κτίριο και πολύ όμορφοι οι χώροι.
    Μακάρι να διατηρηθεί έτσι απ’τους ψευτοκουλτουριάρηδες επαναστάτες του …

  • Στα αμφιθέατρα πρόβλεψη για θέσεις ατόμων που χρησιμοποιούν αμαξίδιο δεν βλέπω και ανησυχώ!!!

    • Υπάρχει πρόβλεψη με είσοδο από το ισόγειο και μεγάλο άνετο ανελκυστήρα. Αν δεν υπάρχει προσβασιμότητα ΑμεΑ σε όλους τους χώρους, απορρίπτεται η χρηματοδότηση του έργου από ευρωπαϊκά κονδύλια.

  • Από τα πιο σημαντικά έργα στην περιοχή μας. Μακάρι να γίνει στέγη εκπαίδευσης και πολιτισμού. Μπράβο στην ΑΝΚΟ που το μελέτησε και συνέβαλε ποικιλοτρόπως στην υπέρβαση των εμποδίων και την υλοποίηση του έργου.

    • Δεν ξέρω την σχέση σου με την ΑΝΚΟ, αλλά είναι απαράδεκτο να καπελώνεις αυτούς που πραγματικά μοχθούν καθημερινά για να γίνει το μεγαλύτερο έργο στην περιφέρειά μας. Είτε αυτοί είναι στην πλευρά των αναδόχων, είτε είναι στην πλευρά των μηχανικών της περιφέρειας.

      • Kαμία πρόθεση καπελώματος κανενός, συγχαρητήρια σε όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμεσα με το έργο της Πανεπιστημιουπολης, αναφέρθηκα στη μελέτη του έργου και στις προσπάθειες που έγιναν να απεμπλακεί από τα πολλά προβλήματα που προέκυψαν καθοδόν.

    • Το μονο εργο που υλοποιησε η ΑΝΚΟ τ τελευταία χρόνια και το οποιο θα χρησιμοποιει για να καυχιεται για τα επόμενα 30

      • Και άγνοια και κακία…κυρίως όμως η αγνοια ειναι το θέμα..Καλό ειναι μια μερα να δημοσιεύσει η ΑΝΚΟ τις λίστες των εργων (π.χ. Τηλεθερμάνσεις, Πανεπιστημιο, αρδευτικά, οδοποιίες, γεωλογικά, ευρωπαικά προγράμματα, κλπ κλπ) που έχει μελετήσει στην περιοχή που ζεις μπας και μάθεις.

  • Πολύ ωραίο μπράβο κ συγχαρητήρια για τους καλό φτιαγμένους χώρους,το θέμα είναι να το προσέξουν χωρίς να γίνουν ζημιές μέσα στον χώρο γιατί δν είναι ιδιοκτησία τούς.

  • Πολύ όμορφο πιστεύω και λειτουργικό, συγχαρητήρια σέ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ελπίζω να έχει και τόν ανάλογο αριθμό φοιτητών, να τό χαρούν και βέβαια νά τό σεβαστούν. Εύχομαι και ελπίζω η πολιτική της υπουργού Παιδείας νά μήν στερήσει από φοιτητές την Δ Μακεδονία με ότι αυτό συνεπάγεται.

    • Έχεις απόλυτα δίκαιο για το σχόλιο σου για την πολιτική του υπουργείου Παιδείας στο θέμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης,αν υλοποιηθούν οι προτάσεις της υπουργού και γίνουν πράξη, όλα τα περιφερειακά πανεπιστήμια, θα έχουν τους μισούς φοιτητές, δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

      • Πραγματικά λυπηρό μαθητές που ξέρουν να γράφουν μόνο το όνομα τους να μην γίνονται μηχανικοί.
        Επίσης λυπηρό άνθρωποι που αυτοαποκαλούνται καθηγητές να τους υπερασπίζονται γιατί αυτοί τους κατάντησαν ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ. Αυτοί είναι η κατάντια της παιδείας.

        • Λυπάμαι πολύ αν κατάλαβες αυτό, διάβασε προσεκτικά τις προτάσεις του υπουργείου και ίσως με μία ποιο προσεκτική ανάγνωση καταλάβεις τό τί εννοώ. Σαφώς με βαθμό 3, 4,5,6 είναι χαζό να θεωρηθεί ότι είναι σωστό τό σύστημα.

    • Έχεις απόλυτα δίκαιο για το σχόλιο σου για την πολιτική του υπουργείου Παιδείας στο θέμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης,αν υλοποιηθούν οι προτάσεις της υπουργού και γίνουν πράξη, όλα τα περιφερειακά πανεπιστήμια, θα έχουν τους μισούς φοιτητές, δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

  • Τη τα θέλουμε;;; Τη Θέλαμε την νέα Περιφέρεια στην ΔΕΠ, την νέα πλατεια Κοζάνης, την νέα Δημοτική βιβλιοθήκη, νέα πτέρυγα σε μια παράγκα που λέγεται νοσοκομείο. Με αυτά τα λεφτά θα είχαμε ένα συνχρονο περιφέρεικο Νοσοκομείο!!! Τα κονδύλια μπορούσαν να πάνε στην υγεία. Τα υπόλοιπα είναι μόνο δικαιολογία. Μην δουλεύετε τους νέους… δημιουργιστε παραγωγήκες θέσεις εργασίας!!?!

    • Τα θέλουμε γιατί υπάρχουν νέα παιδιά που διψούν για μάθηση και γνώσεις. Εσύ ξεκίνα ξανά από το δημοτικό να μάθεις ορθογραφία πρώτα και σου εύχομαι μια μέρα να αξιωθεις να σπουδάσεις σε ένα ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα.
      Μην τα μπλέκουμε. Άλλο η παιδεία άλλο η υγεία. Γιατί πρέπει το ένα να αναιρεί το άλλο; Η περιοχή μας αξίζει και τα δυο

    • ναι γιατι το να κάνεις μάθημα στην αποθήκη του σκλαβενιτη η σε μια πολυκατοικία χωρίς τις απαραίτητες αίθουσες με 150 ατομα στοιβαγμένα σε μια αίθουσα για 70 χωρίς καν παράθυρο ,χωρίς εργαστήρια και να ονομάζεσαι και πολυτεχνείο είναι κάλο .

  • Ας ελπίσουμε να μπει κουπαστή στη σκάλα που δεν έχει, καθώς έτσι είναι άκρως επικίνδυνη! Κατά τα λοιπά η ατμόσφαιρα είναι πολύ “κρύα”, θέλει ταμπλό κι αφίσες και γρήγορα!

  • καλα ολα αυτα και μπραβο τους αλλα λιγο παραπανω δεν μπορουσαν να το πανε; και δεν εννοω στην κορυφη του μπουρινο, λιγο παρακατω..

  • επιτελους το παιαμπορο γινετε κεντρο πολιτισμου! μακρυα απο την πολη να ναι και οπου ναναι!ετσι για να εχουν οι καθηγητες θεα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.