kozan.gr: “Όχι”, κατά πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, στη χθεσινή του συνεδρίαση, για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Φωτοβολταϊκού σταθμού Ισχύος 64,983 MW από τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες στην περιοχή του Αγ. Χριστοφόρου – Αρνητική γνωμοδότηση, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Εορδαίας – “Έγκλημα διάρκειας”, χαρακτήρισε αυτό που συμβαίνει με το “φύτρωμα”, καθημερινά κι άναρχα, φωτοβολταϊκών σταθμών (Βίντεο)

6 Μαΐου 2021
15:36

 

“Όχι”, κατά πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, στη χθεσινή του συνεδρίαση, για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Φωτοβολταϊκού σταθμού Ισχύος 64,983 MW από τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες στην περιοχή του Αγ. Χριστοφόρου. Αρνητική γνωμοδότηση, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Εορδαίας, που χαρακτήρισε “έγκλημα διαρκείας”, αυτό που συμβαίνει με το “φύτρωμα”, καθημερινά κι άναρχα, φωτοβολταϊκών σταθμών. Αναφερόμενος στη συγκεκριμένη επένδυση, σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως βρίσκεται εντός του πυρήνα της ζώνης απολιγνιτοποίησης στρέφοντας τα “βέλη” του προς τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες που θα έπρεπε να γνωρίζει τα αναγκαία βήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη κι αφορούν το σχεδιασμό της επόμενης μέρας και το που ακριβώς θα χωροθετηθούν αντίστοιχε επενδύσεις. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

5 σχόλια

  • Δήμαρχε κοίτα να πιέσεις να προχωρήσουνε με τους ηλεκτρικούς λέβητες για την Τ/Θ και την μονάδα ΣΥΘΗΑ και άσε τώρα την αρνητική γνωμοδότηση για αυτά…ας γίνουνε τι πειράζει?

    • Όταν θα γεμίσεις ποντίκια, θα καταλάβεις τι πειράζει! Εύγε σ’ αυτούς που είπαν ΌΧΙ στους Γερμανούς, που είναι πίσω απ’ τη δήθεν ΔΕΗ Ανανεώσιμες!

  • Κύριε δημαρχε σωστή η λέξης έγκλημα ξανά στα χωριά άγιος χριστοφορος κ.α ας ξηπνησουμε.

  • Για ποιες καλλιέργειες μιλάτε κ. Δήμαρχε; τι εισόδημα θα φέρουν; γιατί μέχρι τώρα δεν αξιοποιούνται; ποιος φταίει για την απουσία χωροθέτησης; γιατί δεν παίρνεται πρωτοβουλίες για την δημιουργία φωτοβολταικών από τοπικούς επενδυτές; υποψιάζομαι ότι ακόμη και όταν τελειώσει και η επόμενη θητεία τέτοια συνολικό σχέδιο για την περιοχή δεν θα υπάρχει, θα χάσουμε την ενεργειακή μας ταυτότητα και θα οδηγηθούμε σε περεταίρω φτωχοποίηση, ποιος θα φταίει ; θα αναλάβετε την ευθύνη;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.