Πέμπτη 6 Μαΐου: 42 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 9 στην Π.Ε. Φλώρινας, 6 στην Π.Ε. Γρεβενών, 9 στην Π.Ε. Καστοριάς – 3421 συνολικά στην χώρα

6 Μαΐου 2021
17:53

 

Πέμπτη 6 Μαΐου: 42 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 9 στην Π.Ε. Φλώρινας, 6 στην Π.Ε. Γρεβενών, 9 στην Π.Ε. Καστοριάς. 3421 συνολικά στην χώρα.

 

18 σχόλια

    • Δεν είχαμε θανάτους πριν τον κοροναιο εδώ και 1 χρόνο μονο πεθαινουν άνθρωποι.Πριν τον κοροναιο ζούσαμε αιώνια αλλά μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις είσαι ψεκασμενος και είσαι με τον σύριζα δεν σκέφτεστε τους συναθρωπου σου και άλλα πολλά.

        • Ευτυχώς ξύπνησες εσύ άσε εμένα να κοιμαμαι δεν σε πειράζει και αυτό. Αυτό που λένε καλύτερα να σε ζηλεύουν πάρα νε σε λυπουνται πιστεύω να το ξέρεις. Πιστεύω για εσένα να μην ισχύει το να σε λυπουνται.

  • Δεν είχαμε θανάτους πριν τον κοροναιο εδώ και 1 χρόνο μονο πεθαινουν άνθρωποι.Πριν τον κοροναιο ζούσαμε αιώνια αλλά μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις είσαι ψεκασμενος και είσαι με τον σύριζα δεν σκέφτεστε τους συναθρωπου σου και άλλα πολλά. Αλλες αρρώστιες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα όλες εξαφανίστηκαν μόλις εμφανίστηκε αυτός ο ιός.

    • Τόν βουλευτή Λακωνίας του ΚΙΝΑΛ κ Γρηγορακο και γιατρό στο κύριο επάγγελμα του, να ρωτήσετε ή καλύτερα, νά δείτε την συνέντευξη του στο Σκάι και τό τί πέρασε, για τέσσερις ολόκληρους μήνες,και ίσως, ίσως αν και αμφιβάλλω, μπορέσετε να δείτε την πραγματικότητα. Αλλά ξέχασα δάκτυλος του Κυριάκου είναι και αυτό……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.