kozan.gr: Κοζάνη: “Τρύπα” στο οδόστρωμα αυτή τη φορά επί της οδού Γρεβενών στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

6 Μαΐου 2021
22:18

 

“Τρύπα” στο οδόστρωμα αυτή τη φορά επί της οδού Γρεβενών στην Κοζάνη.

 

 

 

8 σχόλια

  • Με τέτοιες εκπτώσεις που αναγκάζονται να δίνουν οι εργολάβοι για βγουν τα έργα τι περιμένετε. Και το τονίζω το αναγκάζονται. Προκηρύξτε έργα με ανθρώπινους προϋπολογισμούς να δουλέψουν οι άνθρωποι της περιοχής και όχι έργα υπέρ-εργα εκατομμυρίων για να φαίνονται οι υπηρεσίες και δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες κλπ. Και το κυριότερο αφήστε τους νέους να δουλέψουν και να κάνουν μια αρχή που έχουν όρεξη να κάνουν δουλειά. Από το να δίνετε απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους “κολλητάρια” για να καλύψουν σπασμένα.

  • Αν είναι στη οδό Γρεβενών είναι θέμα τιμής για τον κύριο Βαγγέλη και πρέπει να επιληφθεί του θέματος προσωπικά

  • Να καταργηθεί το 34000 που παίρνουν οι πολίτες και να λένε τα προβλήματα τους στα κανάλια καί τα σαιτ ??

    • Και που παιρνουμε τηλέφωνο τι γίνεται μας γράφουν εκεί που δν πιάνει μελάνι. Τουλάχιστον από εδώ κάποια στιγμή τα κάνουν αυτά που πρέπει

  • Ανοίγουν οι τρύπες παντού για να υποδεχθούν τη διάλυση της ΕΝΟΤΗΤΑΣ λίαν συντόμως.

    Η ανυπαρξία τους παράδειγμα προς αποφυγη.

    Τρανό παράδειγμα ο απολογισμος που κάνανε. Δυο σελίδες ο καθένας με ασυναρτησίες.

    Kozan ανέβασέ τες πάλι για να καταλάβουν γιατί διαλύονται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.