Διακοπή υδροδότησης για την αποκατάσταση βλάβης στην ευρύτερη περιοχή Αγ. Αθανασίου του Δήμου Κοζάνης, σήμερα  Παρασκευή 07/05/2021 από τις 09.30 π.μ.  έως τις 12:30 μ.μ.

7 Μαΐου 2021
09:45


 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους που διαμένουν και δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή Αγ. Αθανασίου του Δήμου Κοζάνης, ότι προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη που παρουσιάστηκε σε αγωγό ύδρευσης, θα υπάρξει αρρυθμία και διακοπή υδροδότησης σήμερα  Παρασκευή 07/05/2021 από τις 09.30 π.μ.  έως τις 12:30 μ.μ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

8 σχόλια

  • ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ!

    Το νερό είναι κομμένο πολύ πριν τις 9:30, ανακοίνωση ΔΕΝ είδαμε πουθενά, το σάιτ της ΔΕΥΑΚ ούτε μιλιά, και η “ευρύτερη” περιοχή Αγίου Αθανασίου είναι η μισή Κοζάνη, έχετε κόψει και στον Άι Νικάνορα. Ούτε καν έχετε ιδέα πού έχετε κόψει το νερό και πού όχι!

    Ανίκανοι εντελώς εκεί στη ΔΕΥΑΚ να συνειδητοποιήσετε πως ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΣΤΕΣ των Κοζανιτών. Πότε θα βρεθεί ένας νέος Παγούνης, να σας βάλει σε σειρά!

  • Καλά μας δουλεύετε εκεί στη ΔΕΥΑΚ. Διαβάζουμε την ανακοίνωση στις 09:45 ότι θα υπάρχει διακοπή από τις 09:30. Έχουμε τον τελευταίο μήνα τόσες διακοπές στην ύδρευση και ακόμα συνεχίζεται αυτό. Τί βλάβη είναι επιτέλους αυτή που αργεί τόσο να αποκατασταθεί;;;;;

  • Βλάβη το λέμε τώρα, ωραία δικαιολογία. Μια τρύπα στην γέφυρα προς Αγ. Αθανάσιο τρεις εβδομάδες είναι ανοιχτή και ακόμη να τελειώσει.

  • Ευτυχώς η ΔΕΥΑΚ ενημερώνει γρήγορα και αμέσως τους κατοίκους της περιοχής να προετοιμαστουν καταλληλα. Που ακριβώς είναι η βλάβη να πάμε όλοι οι κάτοικοι του Αγίου Αθανασίου να πλυθουμε και να πάμε τουαλετα;

  • Μας έχετε ταράξει στις διακοπές κι εκείνο το εργοτάξιο που έχετε στήσει εξω απ το Χαριτωνίδη που παρακωλυει την κυκλοφορία. Μόνο 80 τοις εκατό επί της αξίας του νερού ξέρετε να εισπράττετε για να έχουν οι υπάλληλοι της δευακ διπλάσιο μισθό απ όλους τους υπόλοιπους υπσλληλους.

  • Αυτο το αισχος στην 3ης Σεπτεμβρίου, πριν τη γεφυρα του Αγιου Αθανασιου (που ειναι ετσι και αλλιως προβληματικο σημειο) ποτε θα τελειωσει επιτελους;;;;;

    Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΑΘΟ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, καντε κατι, δε μπορειτε να παιζετε με τις ζωες μας ετσι.

  • Καταλαβαίνω ότι υπάρχει διακοπή. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!!! ΈΛΕΟΣ! Στην δευακ φαίνεται έχουν αλλά δουλειές, προέχει ο καφές και το τάβλι. Άσε που η μισή πόλη δεν έχει νερό, όχι μόνο ο Άγιος Αθανάσιος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.