kozan.gr: Ο Δήμαρχος Κοζάνης, με αφορμή το κλείσιμο του ΑΗΣ Καρδιάς, θυμάται, σχεδόν μελαγχολικά: “Στον ΑΗΣ Καρδιάς το τέλος της δεκαετίας του ‘70 κόλλησα ένσημα” – Διαβάστε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook

7 Μαΐου 2021
11:11

Ο Δήμαρχος Κοζάνης, με αφορμή το κλείσιμο του ΑΗΣ Καρδιάς, θυμάται, σχεδόν μελαγχολικά: “Στον ΑΗΣ Καρδιάς το τέλος της δεκαετίας του ‘70 κόλλησα ένσημα .”  Διαβάστε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

14 σχόλια

    • Κουρασμενος, μπουχτισμενος με παρελθον διχως μελλον…..δυστυχως οτι χειροτερο για την δεδομενη στιγμη!

  • Τα θκα μας πιδιά

    Θυγατέρες με φωτοβολταικά
    Γιοί με φωτοβολταικά
    Σύζυγοι με φωτοβολταικά
    Ειδικοί συνεργάτες με φωτοβολταικά
    Ανήψια με φωτοβολταικά

    Όλοι στη Μάνα Νερού (μεσιανής και οινόης)

    Το κάθε φωτοβολταικό πάρκο κοστίζει περίπου 300.000 ευρώ.

    Όλα τα στοιχεία έχουν δημοσιευθεί στα τοπικά μέσα.

    • Κάποιοι βουλευτές και αιρετοί του νομού Κοζάνης “συνεργάστηκαν” με εταιρεία επικοινωνίας και μμε των αθηνών??
      Μήπως η ιδιοκτήτρια της έχει επενδύσει σε φωτοβολταικά στην περιοχή??

  • Δίκαιη μετάβαση στην νεολιθική εποχή! Κλείστε τα όλα να δούμε τι θα καταλάβετε! Ε ρε και να μην έχουμε τηλεθέρμανση Κοζάνη και Πτολεμαιδα την νέα σεζόν! Όλος ο πλανήτης θα γελάει και μείς θα κλαίμε, τι μας φταίει θα λέμε; Το κακό το ριζικό μας; Κόλλησες ένσημα το 70´ και τι μας το λες; Να δούμε τι δουλευταράς είσαι; Αφοδευσεν η φοράδα στ αλώνι!

  • Αγαπάμε Μαλουτα που κόλλησε ένσημα! Κάποιοι εξαιτίας του ΔΕΝ θα κολλήσουν ΠΟΤΕ!

  • Γιατί εξαιτίας του Μαλουτα , μήπως αυτός ανακοίνωσε το τέλος του λιγνίτη και το κλείσιμο των μονάδων. Μην βγάζετε λοιπόν κακίες και δημιουργείτε εντυπώσεις με αποκλειστικό σκοπό να τα υιοθετήσουν κάποιοι χωρίς κρίση ή κάποιοι γιατί τους βολεύει.

  • Σώπα ρε λαζου. Κόλλησες ένσημα το 70;. Μετά φυσικά μπήκες στο δημόσιο και ησυχασες. Λίγο αργότερα μπήκες στην πολιτική με τον κουκουλοπουλο και από εκεί έφτασες και στα φωτοβολταϊκά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.