kozan.gr: Έρχεται τραγούδι, με “άρωμα” Κοζάνης, που θα ερμηνεύσει ο Γιώργος Ντάλαρας, σε μουσική του συμπατριώτη μας Κωνσταντίνου Κωτούλα και σε στίχους του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, Βασίλη Μυριανθόπουλου

8 Μαΐου 2021
17:20

 

 

Ο Kοζανίτης, πολυπράγμων, μουσικός, Κωνσταντίνος Κωτούλας, βάζει τη δική του ξεχωριστή  μουσική «πινελιά», σ’ ένα νέο τραγούδι, με “άρωμα” Κοζάνης, που μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος αναμένεται να ολοκληρωθεί. Τo τραγούδι, σε στίχους του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, Βασίλη Μυριανθόπουλου,  θα ερμηνεύσει  ο Γιώργος Νταλάρας. Όπως γράφει, ο Κωνσταντίνος Κωτούλας, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: Από το 1997 που τον πρωτοάκουσα, λατρεύω τη φωνή του και είχα όνειρο από τότε να τον γνωρίσω. Χθες ο Γιώργος Νταλάρας μου έκανε την τεράστια τιμή να τραγουδήσει το καινούριο μας τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα και πιστεύουμε θα γίνει μεγάλη επιτυχία. Περιττό να πω πως αισθάνθηκα σαν την πρώτη μέρα στο σχολείο, όπου με δίψα για μάθηση, θαυμασμό, σεβασμό κι εκτίμηση, έγραψα μια καινούργια σελίδα στο βιβλίο μου. Αυτό λοιπόν που είπα στον εαυτό μου ήταν «μη σταματάς να ονειρεύεσαι» Παντοτινά ευγνώμων!”

kozan.gr

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.