Το βίντεο που ετοίμασε ο Δήμος Κοζάνης με τα “χρόνια πολλά” στις μητέρες

9 Μαΐου 2021
09:29

Το βίντεο που ετοίμασε ο Δήμος Κοζάνης με τα “χρόνια πολλά” στις μητέρες.

 

4 σχόλια

  • Χρόνια πολλά σε όλες
    τίς γυναίκες πού
    έγιναν ή θέλουν νά γίνουν
    ΜΗΤΈΡΕΣ –
    – σεβασμός στη μητρότητα.

  • Ο Δήμος αντί να ασχολείται με ανούσια βιντεάκια, φρουφρού και αρώματα ας ασχοληθεί με τη δουλειά του και ας φτιάξει κανά πεζοδρόμιο που έχουν φουσκώσει όλα από τις ρίζες των δέντρων και δε μπορούμε οι μητέρες να κυκλοφορήσουμε με τα καροτσάκια λες και ζούμε σε βομβαρδισμένη περιοχή.

  • Επίσης ας φροντίσει οι μόνογονείς μητερες που στηρίζονται αποδεδειγμένα μόνο στις δικές τους δυνάμεις οικονομικά, να έχουν διευκόλυνση στα δημοτικά τέλη και στους δημοτικούς λογαριασμούς δευακ τηλεθερμανσης. Συστηματικα αγνοεί τις μονογονείκες οικογένειες και τις μόνες μητέρες. Επίσης ας μαζέψει τα αδέσποτα για να μη φοβούνται μητέρες και παιδια, ας φτιάξει τους δρόμους που έκλεισε με τα της Άρτας το γεφύρι έργα της δευακ, αναγκάζοντας τις μητέρες οδηγούς να κάνουν ζικ ζακ.

  • Το όμορφο βίντεο θα ήταν ομορφότερο αν συνοδευόταν από πράξεις του Δήμου. Στήριξη στις μόνογονείς μητερες που αποδεδειγμένα σηκώνουν μονε; τους το οικονομικό φορτίο της οικογένειας, έμπρακτη στήριξη όχι λόγια , απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη, πόλη ασφαλής για παιχνίδι των παιδιών κι όχι αδέσποτα παντου, ξεχαρβαλωμενα πεζοδρόμια, κάγκελα σκουριασμενα και βλάστηση αμαζονιου. Επίσης αν αγαπάτε τις μητέρες μη δυσκολεύετε την οδήγηση τους στα ατελείωτα εργοτάξια της δευακ που παρακωλυουν την κυκλοφορια, επίσης μην κόβετε αβέρτα το νερο και δυσκολεύετε τις νοικοκυρές κι εργαζόμενες μητερες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.