Θεοδώρα Μουστάκα (Δ/ντρια 3ου Γυμνασίου Κοζάνης): Νιώθω έντονη την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον κ Γιώργο Ευκολίδη, ο οποίος απέδειξε εμπράκτως για μία ακόμη φορά, ότι είναι ένας φιλότιμος άνθρωπος που τον χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα και ένας υψηλός βαθμός ενσυναίσθησης.

9 Μαΐου 2021
12:19

Νιώθω έντονη την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον κ Γιώργο Ευκολίδη, ο οποίος απέδειξε εμπράκτως για μία ακόμη φορά, ότι είναι ένας φιλότιμος άνθρωπος που τον χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα και ένας υψηλός βαθμός ενσυναίσθησης. Συγκεκριμένα, όταν ως διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης πληροφορήθηκα από το γραφείο πρασίνου του Δήμου ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την ανάθεση του έργου κοπής των χόρτων σε κάποιο συνεργείο και είναι αδύνατο να έρθουν να κόψουν τα ενός μέτρου χόρτα του προαυλίου του σχολείου, απευθύνθηκα στον κ Ευκολίδη, ο οποίος προεδρεύει στη Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης, ζητώντας  τη βοήθειά του. Εκείνος, επειδή δεν κατάφερε να βρει κάποια εναλλακτική λύση, πήρε τη δική του χορτοκοπτική μηχανή και έκοψε ο ίδιος τα χόρτα ενός μεγάλου μέρους του προαυλίου, για να είναι προσβάσιμο και ασφαλές για τους μαθητές που θα προσέλθουν στο σχολείο τη Δευτέρα. Δεν ήταν δική του η ευθύνη για τη μη διαθεσιμότητα συνεργείου κοπής των χόρτων, δεν είχε καμία  υποχρέωση να αφιερώσει ένα απόγευμα για να εξασφαλίσει τη χρηστικότητα του προαυλίου, αλλά το έκανε, γιατί είναι Άνθρωπος με  Α κεφαλαίο. Εάν όλοι οι κατέχοντες κάποιο αξίωμα συμπεριφερόταν με ανάλογο τρόπο, ο κόσμος μας θα ήταν πολύ διαφορετικός!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς, κ Ευκολίδη και σας εύχομαι ό,τι καλό κάνετε για τους άλλους, να το βρείτε μεγεθυμένο  στη δική σας ζωή!

Με εκτίμηση

Η Δ/ντρια του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης

     Θεοδώρα Μουστάκα

 

19 σχόλια

  • Συγχαρητηρια και στον κ.Ευκολιδη και στην κ. Διευθυντρια για τα επαινετικα και γεματα ανθρωπια λογια της!
    Ενας παλιος καθηγητης του 3ου Γυμνασιου,απο το 1987 μεχρι το 1999, το Γυμνασιο των χιλιαδων αγαπημενων μου μαθητων και των δεκαδων αγαπητων μου συναδελφων,το Γυμνασιο στολίδι της πολεως!!!!

  • Κύριε Συμαδρακο και κύριε βασιλακόπουλε είστε παράδειγμα δύο χρόνια τεχνική υπηρεσία και πράσινο έχουνε τα μαύρα χάλια τους. Δεν είσαι σε θέση να κάνετε ούτε τα αυτονόητα. Θέλετε και μεγάλα έργα τρομάρα σας .

  • Το να τα κόψουν οι καθηγητές ούτε κουβέντα .. Είναι κουρασμένοι από το τελευταίο τρίμηνο Φυσικά και μπράβο στον κύριο Ευκολιδη αλλά τα τον χώρο εργασίας μας μπορούμε και μόνοι μας…

  • Μπράβο Γιώργο. Αντε και Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές γιατί τέτοια άνθρωποι χρειάζονται για τον τόπο μας!

  • Η δουλειά των καθηγητών είναι να μαθαίνουν γράμματα στα παιδιά σας και όχι να κόβουν δέντρα!!!!!

    • Και η δουλεια του κ. Ευκολίδη δεν είναι αυτη αλλα για το καλό του συνόλου και των παιδιών το εκανε και μπράβο του

      • Φαντάζομαι θέλεις και οι πυροσβέστες στον χρόνο που δεν σβήνουν φωτιές να βάφουν τα κτήρια τους;

  • Μπράβο και μόνο μπράβο στον άνθρωπο που χωρίς αυτοπροβολή έκανε αυτό που του υπέδειξε η συνείδησή του! Όσοι τον ξέρουμε δεν θα περιμέναμε κάτι διαφορετικό από αυτόν.
    Περήφανη για σένα συμμαθητή μου!

  • To ζήτημα εδώ δεν είναι η αξιέπαινη πράξη του κυρίου. Είναι η αδυναμία του δήμου να κάνει απλά πράγματα όπως να κόψει τα χόρτα σε λύκειο μέσα στην πόλη. Είναι αστείο να συζητάμε για απολιγνιτοποίηση και νέα νοσοκομεία όταν δεν μπορούμε να κόψουμε τα χόρτα στα σχολεία.

  • Μπράβο στον κ. Ευκολίδη ο οποίος δείχνει τον σωστό δρόμο. Υγεία και κουράγιο σε σένα και την οικογένειά σου. Μπράβο και στην κ. Μουστάκα για την ανάδειξη του θέματος που μόνο μιμητές πρέπει να βρει.

  • Ξέρω κάποιον άλλο που δήμαρχος κιόλας θα ανέβαινε ένα λεπτό στο χλοοκοπτικο θα έβγαζε φωτόνια την έβαζε στο φουμπου και θα αυτοεπαινουνταν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.