Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»: “Σε κάθε δύσκολη στιγμή η Δημοτική Αρχή επιλέγει την δια περιφοράς λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου – Η Πρόεδρος Νούλα Τουμπουλίδου επέλεξε να καταστεί συνένοχος στην ακραία υποβάθμιση – Απέχουμε από το σημερινό δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο”

10 Μαΐου 2021
10:15

 

Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή για μία ακόμη φορά προσπαθώντας να αποφύγει την επίπονη γι΄ αυτήν διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου επέλεξε την λύση του «στρίβειν δια του αρραβώνος» με την επιλογή της για την διεξαγωγή δια περιφοράς του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 10-05-2021 χωρίς σοβαρή αιτιολογία και προηγούμενη συνεννόηση με τους επικεφαλείς των παρατάξεων ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Είναι πλέον φανερό ότι μία από τις παράπλευρες απώλειες των προβλημάτων στις σχέσεις της τριανδρίας θα είναι και η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται οι κύριοι Μαλούτας, Μιχαηλίδης και Σημανδράκος, παρά την εμπειρία τους που επικαλούνται με κάθε ευκαιρία, είναι ότι η θεσμική λειτουργία των δημοκρατικά εκλεγμένων οργάνων είναι υπεράνω των οποιωνδήποτε αρρυθμιών στη συνεργασία τους και πως τόσο η ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων για τρέχοντα ζητήματα και ο διάλογος όσο και η ενεργή συμμετοχή τους στη λήψη αποφάσεων δεν είναι επιλογή της οποιασδήποτε δημοτικής αρχής αλλά θεσμική της υποχρέωση ανεξάρτητα από την επίκληση των οποιονδήποτε εγκυκλίων που ενδεχομένως προσδίδουν νομιμότητα στις αποφάσεις τους.

Δεν θα κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον ρόλο της κυρίας Τουμπουλίδου που δυστυχώς από τη θέση της Προέδρου και παρά την μακρόχρονη παρουσία της στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης επέλεξε να καταστεί συνένοχος στην ακραία υποβάθμιση που αυτό υφίσταται από την Δημοτική Αρχή.

Σε συνέχεια των παραπάνω και σε ένδειξη διαμαρτυρίας η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» αποφάσισε να απέχει από το δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 10-05-2021 αρνούμενη να συμμετέχει σε αυτή την αδικαιολόγητη παραβίαση της δημοκρατικής λειτουργίας του ανώτατου θεσμικού οργάνου του Δήμου.

Κοζάνη 10-05-2021

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

18 σχόλια

  • Αν και δε σας ψηφισα παραδεχομαι οτι η δημοτικη αρχη σας ηταν οαση σε σχεση με τη γελιοτητα της ανανδρης τριανδριας

  • Για το ότι έχετε κανει το συμβούλιο ένα μπάχαλο όπου ο καθένας λέει ότι θέλει , όποτε θέλει, χωρίς μέτρο, αυτσυγκράτηση και σεβασμό, προς τον εαυτό σας αλλα και ως προς τα υπόλοιπα μέλη, όλοι αναξεραίτως, έχετε να πείτε κάτι;
    νομίζετε ότι ειστε εξαίρεση ο Τόπος να ζεις;
    γελιέστε κύριοι. Είχατε μια σοβαρότητα τα προηγούμενα χρόνια και καταλήξατε οι χειρότεροι λαικιστές.
    αυτα τα βλέπει η κοινωνια. η λύση είναι μία αν σας ενδιαφερει το συμβούλιο:να μην ξανακάνετε συμβούλιο.
    είστε όλοι κάτω του μετρίου.

  • ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ.
    ΘΑ ΣΑς ΠΑΙΞΕΙ ΚΙ ΕΣΑΣ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.

  • Όταν τελειώσει η διαδικασία με τα φωτοβολταϊκά και συνδεθούν στο δίκτυο τότε θα είναι αργά. Οι 38 κομπάρσοι θα χουν παίξει το ρόλο τους σωστά. Επειδή στην Κοζάνη όλοι γνωριζόμαστε τουλάχιστον δεν θα μπορούν να πουν ότι δεν γνώριζαν.

  • Είναι τουλάχιστον άστοχο να διατυπώνεται στον τίτλο αυτή η απρέπεια για την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.
    Μία Πρόεδρος που έχει αποδείξει ότι μπορεί και στέκεται σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες του εκλογικού νόμου περί συνεργασίας πολλών παρατάξεων.
    Γιαυτο φίλε Λευτέρη…πιο σεμνά…

  • Διάβασα το πρώτο σχόλιο “ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ” και κατάλαβα. Τώρα σε ότι αφορά το ήθος του Λευτέρη και του Χάρη αυτά δεν ζυγίζονται… Νομίζω ότι ποτέ άλλοτε η επιτροπή ελέγχου νομιμότητας της περιφέρειας δεν ασχολήθηκε με τις αμφισβητούμενες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης. Απόδειξη των όσων γράφω είναι ότι έχει απορρίψει πάρα πολλές από αυτές!

  • Ήταν τόσο πολλά τα θέματα και τόσο σοβαρά που θα έπρεπε να συζητηθούν…. δεν νομίζω, μάλλον στην παράταξη σας έχετε πολλούς δημοτικούς συμβούλους που δεν έχουν άλλη δουλεία να κάνουν και βλέπουν τα δημοτικά συμβούλια σαν καφενείο….

  • Κύριοι της Δημοτικής κίνησης λυπάμαι που σας ψήφισα, καταντήσατε οι χειρότεροι λαικιστές

    • Τι να πούμε και εμείς που ψηφίσαμε το μαλουτα άστα ποντάραμε σε κουτσό άλογο που λένε μας δούλεψε κανονικά.

  • Αφήστε τους λαικισμούς και προχωρείστε στις εσωτερικές εκλογές σας κύριοι
    Μπάχαλάκηδες με 2 αρχηγούς ,ποιος θα μιλήσει περισσότερο ο Λευτεράκης η ο Χαρούλης;Σα μικρά παιδιά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.