Ο Γ. Κασαπίδης για το ζήτημα που έχει ανακύψει με την αδυναμία εισόδου των αναγκαίων εργατών γης: «Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες και δρομολογείται η άμεση επίλυση του»

10 Μαΐου 2021
14:18

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης ερωτηθείς σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει με την αδυναμία εισόδου των αναγκαίων εργατών γης στη Δυτική Μακεδονία λόγω της μη λειτουργίας του συνοριακού σταθμού της Κρυσταλλοπηγής, απάντησε ότι: «γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες και δρομολογείται η άμεση επίλυση του».

10 σχόλια

  • Απαραίτητη ενέργεια είναι να δείτε πως θα αμείβονται κανονικά και ασφαλισμένοι οι εργάτες γης για να πάνε όλοι οι δικοί μας άνεργοι, που δεν είναι λίγοι, να εργαστούν.

  • Πριν κάνουν παράπονα να δώσουν στοιχεία από προηγούμενες χρονιές για το πόσους εργάτες απασχόλησαν. Να δούμε πόσους χρειάζονται με βάση αυτά που δήλωσαν. Έτσι λειτουργεί ένα σοβαρό κράτος.

      • Ζεις στο χρόνια πίσω παλαιοημερολογίτης είσαι ανώνυμο τρολακι; Αχαχαχαχ! Ξέχασε τα αυτά τα ποσοστά. Μέσα του 2021 έχουμε…και ετοιμάζεται η μεγάλη σφαλιάρα στους μπλε μπαρουφολογους σαλτιμπαγκους εν καιρώ. Ούτε με κυάλια ξανά δεν έχει 50αρια.

  • Αυτό σας νοιάζει?Να γίνει σωστός έλεγχος για να μπορούν να έρθουν και αρμόδιοι φορείς να κάνουν τακτικούς ελέγχους για όλα.Φτσνει αυτό το χάλι μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.