Πρόβλημα με τη λήψη τηλεοπτικού σήματος στους δέκτες τους αντιμετωπίζουν εδώ και πλέον των μηνός οι κάτοικοι των οικισμών του Μικροβάλτου, του Τρανοβάλτου και του Φρουρίου.

11 Μαΐου 2021
07:20

Η αδυναμία λήψης σήματος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οφείλεται κατά πρώτον στην βλάβη του αναμεταδότη ψηφιακού σήματος της Digea στον Αηλιά Μικροβάλτου. Κατά δεύτερον, επειδή το πρόβλημα συνέπεσε  με τον επανασυντονισμό των καναλιών των τηλεοπτικών δεκτών που έγινε στη Δυτική Μακεδονία στις 9 Απριλίου 2021, δέκτες που ελάμβαναν από το κέντρο εκπομπής της Κέλλης Φλώρινας, τώρα δεν έχουν σήμα, δημιουργώντας υποθέσεις περί τροποποίησης των «λευκών» περιοχών της Digea (έχει καταγγελθεί και για άλλους οικισμούς της ΠΕ Κοζάνης).

Τέλος στους οικισμούς των Καμβουνίων υπάρχουν και οι ωφελούμενοι του προγράμματος «Πρόσβαση των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας (Ν.4563/2018)», που εγκατέστησαν δωρεάν «πιάτα» δορυφορικής λήψης, αλλά στην πλειοψηφία τους δεν τα λειτουργούν, λόγω της σχετικής δυσκολίας για ηλικιωμένα άτομα (λειτουργούν τους δέκτες με το ψηφιακό σήμα, που τώρα έχει το πρόβλημα).

Τα παραπάνω ισχύουν για τις Τ.Κ. Μικροβάλτου και Τρανοβάλτου, ενώ για το Φρούριο το πρόβλημα είναι …μόνιμο, αφού επίσημα εντάσσεται στις «λευκές» περιοχές.

Κυριακή 9/5/2021

mikrovalto.gr

8 σχόλια

  • Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει κ το Βοιο πιάνει τα σκοπιανα καναλια κ δεν πιανει τα Ελληνικα κ απο τη στιγμή που δεν είσαι μόνιμος κάτοικος δεν μπορείς να δεις τηλεόραση γιατι δεν δικαιούσαι. Πρέπει να κανει πυκνωση του δικτύου της η digea τόσο χρήμα έπεσε. Δεν μπορεί να θέλουμε να αποκτήσουν κοσμο τα χωρια χωρίς τηλεόραση…

  • Και των Αλωνακίων επίσης, απαράδεκτη κατάσταση και ο δήμος Κοζάνης σφυρίζει αδιάφορα αντλι να δαπανήσει ποσό για να τοποθετηθεί αναμεταδότης δε κάθε περιοχή με προβληματικό σήμα. Αυτά είναι τα χάλια μας η digea να παίρνει χρήματα και να μην υπάρχει σήμα, και οι υπεύθυνοι να μας έχουν γραμμένους

  • Και ο δήμος Σερβίων τι κάνει; Ακόμα και ο Κοσματόπουλος είχε λύσει αντίστοιχο πρόβλημα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.