kozan.gr: Χ. Ζευκλής: “Βάρβαρη η επίθεση που δεχτήκαμε από την Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία – Ψευδή στοιχεία και φωτογραφίες που δεν ανήκουν στον τόπο μας και σ’ αυτή την υποδομή που βρισκόντουσαν τα αδέσποτα, είναι αυτά τα στοιχεία που στάλθηκαν στην Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία” – Απελευθερώθηκαν όλα τα αδέσποτα που βρισκόντουσαν στην παράνομη υποδομή που λειτουργούσε στην περιοχή του πρώην στρατοπέδου ΛΥΒ στη Σιάτιστα – “Αποκαταστήσαμε τη νομιμότητα”, ανέφερε χαρακτηριστικά (Βίντεο)

11 Μαΐου 2021
19:56

Με αφορμή τη σκληρή ανακοίνωση της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας που αναφερόταν σε βάρβαρες συμπεριφορές  του Δήμου Βοΐου και πολιτών κατά αδέσποτων ζώων στη Σιάτιστα, το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου συζήτησε το θέμα, στην αρχή της σημερινής (11/5) συνεδρίασης,  με το Δήμαρχο Χ. Ζευκλή να σημειώνει μεταξύ άλλων: “Βάρβαρη η επίθεση που δεχτήκαμε από την Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία. Ψευδή στοιχεία και φωτογραφίες που δεν ανήκουν στον τόπο μας και σ’ αυτή την υποδομή που βρισκόντουσαν τα αδέσποτα, είναι  αυτά τα στοιχεία που στάλθηκαν στην Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία”, συμπληρώνοντας πως: “Έχουμε νέα υποδομή (βλ. τελευταία φωτογραφία) που μπορεί να φιλοξενήσει αδέσποτα ζώα άλλα σύμφωνα με το νόμο είναι παράνομη. Θα ζητήσουμε από τον Εισαγγελέα (τον οποίο θα επισκεφτώ αύριο) προτού στεγάσουμε αδέσποτα σε αυτή τη νέα υποδομή που έχουμε κάνει, να μας δώσει μια τυπική άδεια για ένα χρόνο μέχρι να δημιουργηθούν οι κατά το νόμο προβλεπόμενες υποδομές.  Σε ό,τι αφορά την Πανελλήνια Ομοσπονδία καλό είναι προτού γράψει να σκέφτεται αλλά επειδή έχω και ιδία άποψη δε φημίζονται και για την πολλή σκέψη εκεί πέρα κάτω, παρά μόνο για άναρθρες κραυγές”.

Η τοποθέτηση του Δημάρχου Χ. Ζευκλή

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  Δημήτρης Κοσμίδης, επικαλούμενος πληροφορίες φιλόζωων, ζήτησε από τον Δήμαρχο να του επιβεβαιώσει αν ισχύει το γεγονός ότι απελευθερώθηκαν όλα τα αδέσποτα που βρισκόντουσαν στην παράνομη υποδομή που λειτουργούσε μέχρι πρότινος, στην περιοχή του πρώην στρατοπέδου ΛΥΒ στη Σιάτιστα, με το Δήμαρχο να επιβεβαιώνει τα γεγονότα. “Αποκαταστήσαμε τη νομιμότητα”, ανέφερε χαρακτηριστικά

Η τοποθέτηση του Δ. Κοσμίδη κι ο διάλογος με τον Χ. Ζευκλή

kozan.gr

 

 

 

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.