Ανακοίνωση Σωματείου Εστίασης Κοζάνης “Ερμής”: Ανοίγει η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για επιδότηση πρώτων υλών

12 Μαΐου 2021
15:15

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Από την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 θα τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων της κρατικής ενίσχυσης του Κλάδου της Εστίασης για προμήθεια πρώτων υλών. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή μέχρι 31 Ιουλίου.

Όπως ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με την υποβολή της αίτησης στην πλατφόρμα θα εμφανίζεται το ποσό που δικαιούται ο κάθε δικαιούχος, ώστε να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός. Επίσης σημείωσε ότι εάν ένας δικαιούχος θεωρεί ότι δεν θα μπορέσει να καλύψει το σύνολο του ποσού με τιμολόγια και αποδείξεις θα μπορεί να αιτηθεί ποσό ανάλογο με τις ανάγκες του, για να μην μπαίνει μετέπειτα σε διαδικασίες επιστροφής χρημάτων.

 
 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.