Σύλλογος Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές»: Καλό ταξίδι, δάσκαλε

13 Μαΐου 2021
08:37
Κανένα σχόλιο

 

 

Έφυγε από κοντά μας πρόσφατα, στη Θεσσαλονίκη, ο πρώτος δάσκαλος της χορωδίας μας Δημήτριος Χρύσου (Τάκης Παπαγάλος) σε ηλικία 73 ετών.

Έφυγε για να ξαναζήσει στον αγέραστο κόσμο της δημιουργίας και του πολιτισμού. Ανέβηκε ψηλά, στον ουρανό, για να κατοικήσει στη γειτονιά των Αγγέλων. Αποτελούσε για μας μια αστείρευτη πηγή ζωντάνιας. Άνθρωπος που δημιουργούσε όμορφες αναμνήσεις. Έφυγε για πάντα από κοντά μας παίρνοντας μαζί του το πηγαίο χιούμορ του. Όμως ο Θεός δεν ξεχνάει ποτέ τους ανθρώπους που πορεύονται με αγάπη. Ένας τέτοιος άνθρωπος υπήρξε ο εκλιπών.

Ήταν ο πρώτος δάσκαλος της χορωδίας μας που έβαλε τις βάσεις για να δημιουργηθεί στη συνέχεια αυτό το διαμάντι του τοπικού πολιτισμού.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σ’ όλα τα συγγενικά του πρόσωπα.

Εμείς, αξέχαστε Τάκη, δάσκαλε και φίλε, θα σ’ έχουμε για πάντα στην καρδιά μας.

Καλό σου ταξίδι….

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.