Κάτοικοι Μαυροπηγής: “Παραμελημένα τα Νέα Κοιμητήρια Πτολεμαΐδας”

14 Μαΐου 2021
10:49

Αγανακτισμένοι είναι κάτοικοι της Μαυροπηγής για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των Νέων Κοιμητηρίων Πτολεμαΐδας  στην τοποθεσία  « Κουρί».Oπως υποστηρίζουν δεν έχει ληφθεί μέριμνα για την κατασκευή παρεκκλησίου αλλά και τη  φύλαξη του χώρου με αποτέλεσμα τα χόρτα να έχουν μεγαλώσει, oι βρύσες να έχουν χαλάσει και επιτήδειοι να κλέβουν τα κουτιά με τα κεριά και τα θυμιατήρια. Ο Πρόεδρος της Μαυροπηγής Βαγγέλης Καραγεωργίου κάνει λόγο για μερική φύλαξη του κοιμητηρίου, διαβεβαιώνει ότι είναι θέμα ημερών ο καθαρισμός από τα χόρτα, ενώ για το ζήτημα της ανέγερσης παρεκκλησίου δήλωσε πως συζητά με τον Δήμο Εορδαίας και την υπηρεσία της  Πολεοδομίας για την τοποθέτηση λυόμενης κατασκευής. Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου Χρήστος Κεσκερίδη  επεσήμανε πως οι εργασίες κοπής των χόρτων ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα γιατί είχαν προτεραιότητα τα Σχολεία, ενώ για τη φύλαξη που «ποτέ δεν υπήρχε» τόνισε ότι υπάλληλοι του Δήμου μεταβαίνουν καθημερινά εκεί και περιπολούν τον χώρο

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

10 σχόλια

  • Τι δουλεια εχουν οι Μαυροπηγιωτες με τα νεα κοιμητηρια Πτολεμαιδας; Δεν εχουν με τι να ασχοληθουν αϊντε αϊντεεε

    • Ας έκανε ο Δήμος κοιμητήρια και εκκλησία για τους μαυροπηγιωτες με τα λεφτά που πήρε από την ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ βγείτε και κάντε τους ξερόλες..

  • Προς όλους τους συνδημότες που “τσαντίζονται” κιόλας για την δουλειά που έχουν οι Μαυροπηγιώτες και ασχολούνται να κάνω μια φιλική ενημέρωση.
    Οι Μαυροπηγιώτες εκτός από τάφους στα νέα κοιμητήρια (μιας και Νέα Μαυροπηγή δεν υπάρχει άρα δεν έχουν κατασκευαστεί και νέα νεκροταφεία) έχουν και τα κόκαλα των νεκρών τους στα οστεοφυλάκια που βρίσκονται εντός των κοιμητηρίων. Οπότε με λίγα λόγια καλά κάνουν και ασχολούνται και δικαίωμά τους!
    Αυτοί που πραγματικά δεν έχουν με τι να ασχοληθούν είστε εσείς που το παίζετε και έξυπνοι με ειρωνικά σχόλια σαν τα παραπάνω…

  • Πάντως η κατάσταση των κοιμητηριων σ όλη τη χώρα είναι άθλια. Πάμε στο εξωτερικό και τα βλέπουμε παντού προσεγμένα σαν κήποι, σαν πάρκα τέλεια . Ο σεβασμός και η τιμή στους νεκρούς μας είναι δείκτης πολιτισμού. Ποιος θα τους φροντίσει αν όχι εμείς;;; κατά τα άλλα πιστεύουμε και στην Αιωνιότητα…

  • Οι Μαυροπηγιώτες πήραν χιλιάδες ευρώ από τη ΔΕΗ και δεν επιστρέφουν αυτά που χρωστάνε, Ας δώσουν ελάχιστα από αυτά σε ένα άνθρωπο για να φροντίζει το χώρο των κοιμητηρίων.

  • Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την Μαυροπηγή και απορώ γιατί ο/η δημοσιογράφος βάζει μπροστά την Μαυροπηγή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.