Αφιέρωμα στο Δήμο Κοζάνης – Ακολουθώντας τα βήματα μιας Κοζανίτισσας, περιηγούμαστε σε όμορφα μέρη

14 Μαΐου 2021
12:13

 

Το βίντεο αποτελεί ένα αφιέρωμα στο Δήμο Κοζάνης. Ακολουθώντας τα βήματα μιας Κοζανίτισσας, περιηγούμαστε σε όμορφα μέρη, αναβιώνουμε έθιμα, θυμόμαστε τις παραδόσεις, γνωρίζουμε τα προϊόντα της περιοχής, μαθαίνουμε για την τοπική ιστορία & παίρνουμε μια αίσθηση από τη ζωή στο Δήμο Κοζάνης.

Παραγωγή: Δήμος Κοζάνης

32 σχόλια

  • Δυστυχώς για άλλη μια φορά πολύ πρόχειρο βίντεο που δείχνει την ασχήμια, όπως μας έχει συνηθίσει ο δήμος με ότο καταπιάνεται…

    • Μέσα στην ευγένεια, την καλή προαίρεση και τη γλυκομιλια. Καλό είναι για ερασιτεχνικο. Το επόμενο θα είναι καλύτερο. Κάνε ένα εσύ και δείξε μας τη δουλειά σου αντί να κατακρίνεις, ώστε να δώσεις μέτρο σύγκρισης, ιδέες και κίνητρα. Χορτάσαμε θεωρίες βρε παιδί μου….

      • Μέτρο σύγκρισης υπάρχει, και άφθονο μάλιστα, γι’αυτό και κάνει μπαμ η ασχετοσύνη. Αντί να αφήσετε τους πειραματισμούς στου Κασίδη το κεφάλι συνεχίζοντας την παρωδία, και αντί να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες, επιμένετε να λειτουργείτε ως μονόφθαλμοι που απευθύνονται σε τυφλούς. Θέλετε και προαίρεση για το τίποτα; Για κλάμματα είστε!

      • AYTH DEN EINAI H KOZANH POU PREPEI NA DEIXNETE, THN KOZANH ME TIS OMORFES PALIES GEITONES AYTH EINAI H ISTORIA THS KAI AYTHN POU THN KATASTREPSANE STON BWMO TOU XRHMATOS

  • Ερασιτεχνισμός σε όλα με φθηνιάρικα μέσα, πρωτάρηδες, κάμερες από τα λιντλ, υπηρεσίες για κλάματα, αρμοδιότητες ανύπαρκτες, όλα στον αυτόματο πιλότο και ότι βγει…και τα προβλήματα αμέτρητα!

  • ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ 7 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ;;;;;

  • Εν έτει 2021, Τουριστική προβολή ότι νά’ναι, όπως νά’ ναι, όποτε να ‘ναι, πλατανόφυλα, τόξα, πινακίδες τροχαίας με σκισμένα αυτοκόλλητα, συνονθύλευμα χωρίς συνοχή και διεύθυνση φωτογραφίας επιπέδου τηλεμάρκετινγκ από το… “ΤΗΛΕΦΩΣ” με το ταλέντο να “υπερχειλίζει“.. γίνανε όλοι ειδικοί στο τίποτα!

  • Οι σκάλες της πόλης δεν αναδείχθηκαν ποτέ, παρόλο που λόγω του έντονου ανάγλυφου είναι έντονη η παρουσία τους και κάποιες έχουν κ μια γραφικοτητα. Θα μπορούσε ο δήμος να τις αναδείξει δίνοντας τες ένα χαρακτήρα κοινό για όλες, εναρμονισμενο με τον τόπο και επίσης θα μπορούσε να αποτελέσει θέμα φωτογράφισης, ζωγραφικής, διαδρομών χαρτογραφημένων, ώστε να δώσουν το στίγμα τους πιο έντονα και να προσθέσουν καλαισθησία.

  • Μπράβο στους συντελεστές. Οι οχιές προσοχή μην δαγκωσουν τις γλωσσες τους και δηλητηριαστουν.

  • Πολυ καλη δουλεια!
    Μια καλη κουβεντα ομως δεν βγαινει και στο Μονακό να ζουσαν μερικοι παλι πικροχολοι θα’ ταν!!

      • Εσείς που ζείτε; στο Ντουμπάι; αυτά έχει ο δήμος, αυτά δείχνει το βίντεο, θα μπορούσε να δείξει κι άλλα, δε λέω αλλά ουρανοξύστες η θάλασσα που δεν έχουμε να δείξει; μια χαρά είναι το βίντεο.

  • Επειδή έχετε δυο υπαλλήλους και ένα drone δε σημαίνει πως είστε και ειδικοί στην τουριστική προβολή! Μισή σοβαρη δουλειά δεν έχουμε δει τα χρόνια της θητείας σας, από τα χόρτα και τις τρύπες στους δρόμους μέχρι την προβολή του τόπου μας! Για κλάματα!!!

  • Μια άλλη οπτική της πόλης μας που μου άρεσε ιδιαίτερα! Τελικά έχουμε ωραίο τόπο και πρέπει να τον τιμάμε και να τον προβάλλουμε!

  • Όμορφο και απλά ωραίο…δεν γουστάρω γκρίνιες…αυτό πού μετρά είναι η κάθε όμορφη ανάδειξη του τόπου μάς και όχι ο κακόγουστος ανώνυμος και κομπλεξικός σχολιασμός του κάθε….όποιος θα το μπορούσε καλύτερα ας τον βλέπαμε….αλλλααα τίποτα κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία…Κρίμα δεν θα μεγαλώσετε άραγε ποτέ…ΚΑΦΤΗΡΑΝΗΣ ΧΡΗΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ…οπος βλέπετε εγώ έχω και όνομα αλλά και φωνή..Ανώνυμε εσύ τόλμησες Ποτέ…

    • Έχουμε δει πολύ καλύτερα βίντεο αλλά ο δήμος ποτέ δεν έκανε μια ανοικτή πρόσκληση για να κατατεθούν προτάσεις από σοβαρούς δημιουργούς, παρά μόνο ακολουθεί τη γνωστή τακτική άρπα κόλα. Γι’αυτό άσε τις εξυπνάδες περί ανωνυμίας τη στιγμή που δεν αναφέρει ο ίδιος ο Δήμος ποιός δημιούργησε το βίντεο, και τη στιγμή που δεν ξέρεις καν να γράφεις σωστά το “όνομα” σου!!!!!

    • Αν το όνομα “Χρυσοβαλαντης” το γράφεις με ήτα,(χρησοβαλαντης).
      Ποιος να σε πιστέψει βρε
      Ούτε ψέματα δεν ξέρετε να πείτε …
      Χαχαψψαχαχαχαχαχα

  • Λείπει χαρακτηριστικά μια εικόνα του Σημανδράκου, μεγάλο κεφάλαιο για την περιοχή μας…

  • Δεν είναι κακό, απλά δεν είναι ελκυστικό για καποιον που θα ήθελε να επισκεφθεί την πόλη

  • Για να ξεκαθαρίσω, δεν είμαι καθόλου ψηφοφόρος της δημοτικής αρχής, ασκω κριτική για τα στραβά της πόλης και την ανύπαρκτη δημοτική αρχή, αναρωτιέμαι όμως, αν κάνανε ένα πιο καλλιτεχνικο, πιο επαγγελματικό ή πιο σύνθετο βίντεο δε θα υπήρχαν πάλι κάποιοι που θα έλεγαν ότι τζάμπα χρήματα για φιγούρες, δεν είναι αυτά προτεραιότητα, να κοιτάμε την καθημερινότητα και την σωστή διαχείριση του δημοσιου χρήματος χωρίς σπατάλες;

    • Όχι, θα λέγαμε ότι μπορεί να έχει και αποτέλεσμα αν αποτελούσε μέρος συντονισμένης προσπάθειας. Που δύσκολα θα ήταν μέρος συντονισμένης προσπάθειας. Απλώς αυτό εδώ είναι για να ντρεπόμαστε συντονισμένα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.