kozan.gr: Tι απάντησε, στη σημερινή (15/5) πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Α. Γεωργιάδης, στο ερώτημα του επίτιμου προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Γ. Σβώλη για το πότε θα καταβληθεί η έκτακτη επιχορήγηση 3.000 ευρώ κάθε επιχείρησης λιανικού εμπορίου της ΠΕ Κοζάνης που ήταν κλειστές την περίοδο των Χριστουγέννων (Βίντεο)

15 Μαΐου 2021
09:22

Tι απάντησε, στη σημερινή (15/5) πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Α. Γεωργιάδης, στο ερώτημα του επίτιμου προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Γ. Σβώλη για το πότε θα καταβληθεί η έκτακτη επιχορήγηση 3.000 ευρώ κάθε επιχείρησης λιανικού εμπορίου της ΠΕ Κοζάνης που ήταν κλειστές την περίοδο των Χριστουγέννων.

10 σχόλια

  • Κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν!!!
    Έτσι και οι Έλληνες έχουν έναν από αυτούς… τον “τιτάνα” …. τον κ. Γεωργιάδη

  • Οχι τον ξεπερνανε κατα πολυ ο τσιπροκιο και ο πολακης!!! Οσο για τα λεφτα μην το ψαχνεις εχει πεσει πολυ χρημα,15 μοναδες διαφορα εχει η ΝΔ απο τον τσιριζα,και 25 με 30 μοναδες διαφορα ο μητσοτακης απο τον τσιπροκιο!!! Ολα εχουν την εξηγηση τους και θα το καταλαβεται στις επομενες εκλογες!!!

    • Εισαι μια περιφερόμενη ύπαρξη που βρίσκει χαρά γράφοντας ασυναρτησίες.. όταν θα εκλείψουν τα συμφέροντα να σε δω…

      • Ζησε τον μυθο σου εσυ στον συριζα και ασε αν γραφω εγω ασυναρτησιες!!! Οταν γινουν οι εκλογες θα με θυμηθεις,και τοτε θα δουμε ποιος λεει ασυναρτησιες!!!!

        • δεν είσαι περιφερόμενη ύπαρξη απλά μία θλιβερή και μόνο περίπτωση.. Περίμενε τις εκλογές να επαληθευθείς.

          • Το ποιος ειναι θλιβερος ειναι μεγαλη ιστορια!!!!! Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο τοπος δεν θα ξαναζησει ποτε την θλιβερη κυβερνηση των τσιπροπολακηδων!!!!!!!

    • πρεσπες θα λετε κ θα κλαιτε γελοιοι δεξιοι, με τις πληρωμενες δημοσκοπησεις…τον Παππα τον πιασατε??κ τι να πουμε για τον Φουρθιωτη σας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.