Το ευχαριστώ της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη – Τόπος να Ζεις στον Λευτέρη Ιωαννίδη

15 Μαΐου 2021
00:56
Με την ανακοίνωση της παραίτησης του Λευτέρη Ιωαννίδη από την θέση τού επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Zεις» κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της παρουσίας μας στην αυτοδιοίκηση. Στην 11ετή παρουσία του ως επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ο Λευτέρης Ιωαννίδης υπηρέτησε ως άοκνος εργάτης με ήθος και συνέπεια τις αρχές της παράταξης σεβόμενος πάντα τις αποφάσεις της συλλογικότητας και τις αμεσοδημοκρατικές της διαδικασίες. Από την θέση του Δημάρχου κατά την 5ετία 2014-2019 εργάστηκε για το καλό του Δήμου και των πολιτών που του εμπιστεύθηκαν το τιμόνι.
Η Δημοτική Κίνηση θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Λευτέρη Ιωαννίδη για όσα πρόσφερε από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Είμαστε σίγουροι πως ο Λευτέρης ως αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογικότητάς μας θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στην λειτουργία της Κίνησης και θα εγγυηθεί την συνέχεια και την απρόσκοπτη λειτουργία της με τον νέο επικεφαλής, ο οποίος θα προκύψει το επόμενο διάστημα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.
Μετά την απόφαση παραίτησης του Λευτέρη μπαίνουμε σε ένα νέο κύκλο εξίσου δημιουργικό και πιστεύουμε επωφελή για τους συμπολίτες μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στα δημοτικά δρώμενα και να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις τα συμφέροντα των πολιτών του Δήμου Κοζάνης στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται στην περιοχή μας.
Συνεχίζουμε μαζί…

13 σχόλια

  • AYTO ME TIΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ 4%
    ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΙΟΡΙΤΟΥΡΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
    ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΥΑΛΑ
    ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ
    ΒΟΗΘΑΤΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

    • Φαντάζομαι εννοείς, σαν αυτούς που έχουμε σήμερα, στο τιμόνι του δήμου Κοζάνης, τό 2+1. Τρομερή επιτυχία η συνεύρεση, δίχως απολύτως κανένα πρόβλημα!!

  • Στο καλό, το όνομα σου πάντα θα μας θυμιζει τη στάση σου για το Μακεδονικό… Για να δούμε τους άλλους

    • Άξιος, εργατικός, τίμιος. Α, και ειλικρινής στους πολίτες που έχουν γαλουχηθει επί δεκαετίες με το λαϊκισμό.

      • ΤΑ πολλά του έργα ξέχασες να αναφέρεις. Το κολυμβητήριο , τα αδέσποτα και τα παγοδρόμια το χειμώνα.

          • Κάποιο δεν ξεκολλάνε από το παλιό κατεστημένο, εθελοτυφλουν στην ανυπαρξία της σημερινής δημοτικής αρχής σε θέματα καθημερινότητας του πολιτη.

          • Αυτό που λες δεν τον κάνει καλύτερο δήμαρχο , δεν τον απαλλάσσει από τη χαμένη πενταετία του

  • Ειναι αξιομνημόνευτο πως τον εβγαλε η οργή του κόσμου την εποχη της κρισης και κατάφερε να επαναφέρει τον προηγούμενο. Ο ορισμός του αποτυχημένου δημάρχου.

    • Η οργή του κόσμου για το ΣΥΡΙΖΑ και τις Πρεσπες στέρησε από την Κοζάνη έναν αξιοπρεπή και καλό δήμαρχο. Ο ορισμος του Δημάρχου με ΗΘΟΣ και ικανότητες

      • Αν είχε ήθος κ ικανότητες, θα κοιτούσε αυτό που ήθελε ο κόσμος για το Μακεδονικό! Σπίτι του λοιπόν κ στο χρονοντουλαπο της ιστορίας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.