Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας – Ευχαριστήριο για το Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας του Δήμου Βοΐου

15 Μαΐου 2021
18:15
Κανένα σχόλιο

 

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» ευχαριστεί θερμά το Δήμο Βοΐου για την πρωτοβουλία που πήρε να παρέχει στους μαθητές των Λυκείων του Δήμου ολοκληρωμένο πρόγραμμα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας που περιλαμβάνει διαδικτυακή ενημέρωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού και δωρεάν παροχή του Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων. Η πρωτοβουλία αυτή θα βοηθήσει σημαντικά τους μαθητές μας στο να πάρουν αποφάσεις για τη ζωή τους μετά το Λύκειο.

Επίσης υπενθυμίζουμε στους γονείς των παιδιών της ΣΤ Δημοτικού ότι συνεχίζονται μέχρι τις 31 Μαΐου 2021 οι αιτήσεις για εγγραφή στην Α΄ τάξη Γυμνασίου του σχολείου μας. Περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://gymmoussiatist.koz.sch.gr ή στο τηλέφωνο 2465023461.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.