kozan.gr: Νέος επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”, στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Χάρης Κουζιάκης

17 Μαΐου 2021
08:44

Ως νέος επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, μετά την παραίτηση του Λ. Ιωαννίδη (παραμένει Δημοτικός Σύμβουλος), θα λειτουργεί ο δημοτικός σύμβουλος Χ. Κουζιάκης. Δεν προηγήθηκε κάποια ψηφοφορία στο εσωτερικό του συνδυασμού ωστόσο προτάθηκε το εν λόγω πρόσωπο και δεν εκφράστηκε αντίρρηση από κάποιο/α δημοτικό/η σύμβουλο. Τη συγκεκριμένη αλλαγή αναμένεται να ανακοινώσει στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης η Ν. Τουμπουλίδου.

15 σχόλια

  • Σα να του το χρωστούσαν. Σα να είναι οι θέσεις κάτι δικαιωματικό. Η Κίνηση ξεκίνησε πολύ διαφορετικά, κρίμα που νέα πρόσωπα δεν κινητοποιήθηκαν.

    • Καλά και μετά ξύπνησες ..από το όνειρο . Μια φορά γίνεται το όνειρο πραγματικότητα. Το τζόκερ δεν το κερδίζεις πολλές φορές … Από καμία μέχρι μια ..

  • Μήπως τώρα πρέπει να παραιτηθεί από την ΔΕΥΑΚ……;ή να ζητήσει μετάταξη στην περιφέρεια ή σε άλλο δήμο….και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη δεν γίνεται….

  • ο λευτέρης εκμεταλλευτηκε τον κορονοιο και παρότι εχασε τις εκλογες δεν παρεδωσε ουτε την θεση του επικεφαλή. μεγα λάθος αλλα αυτός ειναι πραγματικά ο λευτερης.
    καλη επιτυχια φιλε χαρη.

  • Σαν απευθείας ανάθεση ακούγεται αυτό, δεν μπορούσε ο Λευτέρης να παραιτηθεί μετά τις εκλογές της κίνησης, αυτό δεν είναι σαν να δίνει αβαντλαζ στον Κουζιάκη και τι λέει επ΄ αυτού ο Δημόπουλος …… Εκτός και αν ο Δημόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για επικεφαλής της κίνησης για να θολώσει το τοπίο. Και γιατί δεν μπήκε ως νέος επικεφαλής ο πρώτος σε ψήφους της κίνησης ή έστω ο δεύτερος…. εκτός και αν οι πρώτοι δεν θεωρούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν ;

  • Οι πολιτικές μάσκες έχουν πέσει… Η Οικολογική Κίνηση Κοζάνης που την στηρίξαμε και βάλαμε πλάτη πάει περίπατο και κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν! Σήκω Χρήστο Μπέσα, Γιώργο Μπουντιούκο να δείτε το αποτέλεσμα της αγωνίας και της προσπάθειάς σας… Ο ΣΎΡΙΖΑ ανέλαβε τα ηνία της και έχει την ψευδαίσθηση ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι δημοτική αρχή. Σ αυτό το πλευρό να κοιμούνται….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.