Ενημερωτική συνάντηση μεταξύ της Δημοτικής Κίνησης και του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Π.Ε. Κοζάνης

17 Μαΐου 2021
09:21
Κανένα σχόλιο

 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13-05-2021, στο στέκι της Δημοτικής Κίνησης συνάντηση μεταξύ στελεχών της Δημοτικής Κίνησης και μελών του νεοσύστατου Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Π.Ε. Κοζάνης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Παραγωγών παρέθεσαν τους λόγους που τους οδήγησαν στην δημιουργία του συλλόγου τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την λειτουργία των λαϊκών αγορών στην Κοζάνη καθώς και τις απόψεις τους για την καλύτερη δυνατή επίλυση αυτών τόσο για την υποστήριξη των παραγωγών όσο και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών του Δήμου Κοζάνης. Εκ μέρους της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις» εκφράστηκε η υποστήριξη στα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου Παραγωγών, αναφέρθηκαν οι ενέργειες που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής προς αυτή την κατεύθυνση όπως ο σχεδιασμός δημιουργίας στεγασμένης λαϊκής αγοράς στον χώρο του ΟΣΕ, η σύνταξη κανονισμού λειτουργίας της λαϊκής αγοράς και η τήρηση της νομιμότητας σε όλες τις πτυχές λειτουργίας της.

Συζητήθηκε επίσης εκτενώς και ο ρόλος της σωστής λειτουργίας των λαϊκών αγορών στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα καθώς και στην δυνατότητα δημιουργίας θέσεων εργασίας για νέους παραγωγούς του τόπου μας που θα επιθυμούσαν να ασχοληθούν με τον κλάδο της αγροτοδιατροφής ως μία επαγγελματική διέξοδος στην νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στην περιοχή λόγω της απολιγνιτοποίησης. Καθώς και η σημαντική στήριξη στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα που μπορεί να προσφέρει η λαϊκή αγορά με τη διάθεση φθηνών και ποιοτικών τοπικών προϊόντων στους συμπολίτες μας.

Τέλος δόθηκε η υπόσχεση για προώθηση και υποστήριξη των δίκαιων θέσεων του Συλλόγου Παραγωγών καθώς και συνέχιση των συναντήσεων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κοζάνη 16-05-2021

Για τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.