Λίτσα Παλαμά, Flash TV: Δύσκολα άθλημα η τηλεόραση στην περιφέρεια – Τι λέει στο newsbomb σε αφιέρωμα για τις παρουσιάστριες που έδωσαν άλλον αέρα στα ΜΜΕ της περιφέρειας

17 Μαΐου 2021
15:02

 

Η Λίτσα Παλαμά είναι μια δημοσιογράφος-παρουσιάστρια πολύ εργατική που οι εκπομπές της έχουν υψηλή τηλεθέαση. Όχι τυχαίο καθώς κάθε της κίνηση είναι πολύ σωστά μελετημένη και διαβασμένη. Το αθηναϊκό τηλεοπτικό κοινό μπορεί να την γνωρίζει καθώς δεν είναι λίγες φορές που την «παίζει» στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς.

Η ίδια μιλώντας στο Newsbomb.gr αναφέρθηκε στο ψυχαγωγικό magazine που παρουσιάζει το “Like” και επισημαίνει πως το να κάνει κανείς τηλεόραση στην περιφέρεια είναι πολύ δύσκολο άθλημα. Ειδικότερα τονίζει,

«Μέσα στα 18 χρόνια τηλεοπτικής εμπειρίας σε 2 περιφερειακούς σταθμούς της Δυτικής Μακεδονίας μου δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσω διάφορα concepts. Εκπομπές που αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό και αγκαλιάστηκαν από την τοπική κοινωνία.

Την περιόδο αυτή επιμελούμαι και το ψυχαγωγικό Magazino LIKE με προτάσεις μόδας, ομορφιάς, με ταξίδια, μαγειρική, υγεία, διατροφή, fitness, cinema, θέατρο, βόλτες στην πόλη και ανθρώπους που αξίζει να γνωρίσουμε, ανθρώπους που έχουν μια εμπειρία να μοιραστούν, «επώνυμους» και «ανώνυμους», επιχειρηματίες και καλλιτέχνες. Στην καθημερινότητα που αλλάζει, με το LIKE ανακαλύπτουμε το νέο τρόπο ζωής!

Στα χρόνια της τηλεοπτικής μου πορείας η σχέση μου με την τηλεόραση δεν ήταν απλά η παρουσίαση εκπομπών και στους 2 σταθμούς με τους οποίους συνεργάστηκα ήμουν υπεύθυνη του τμήματος μαρκετινγκ και παραλληλία είχα την αρχισυνταξία και τη επιμέλεια εκτός των εκπομπών μου και πολλών άλλων εκπομπών, βλέπετε στην περιφεριακή τηλεόραση δεν υπάρχει ένας και μόνο καθορισμένος ρόλος κάτι που σε γεμίζει με εμπερίες, γνώσεις και σε κάνει πολυπράγμων .

Το να ασχολείσαι με την τηλεόραση στην περιφέρεια είναι ένα πολύ δύσκολο «άθλημα» , μπορεί να μην έχεις τα νούμερα της agb έχεις όμως τα πρόσωπα των συνάνθρωπων σου που καλείσαι να αντικρίζεις καθημερινά όντας σε μια κλειστή κοινωνία . Αυτό που με χαροποιεί είναι οτι, τόσα χρόνια μετά σε αυτά τα πρόσωπα βλέπω την αμέριστη στήριξη και αποδοχή τους και αυτή είναι η δική μου επιτυχία .

Μέχρι σήμερα ότι έκανα «έτυχε» , η ίδια η ζωή με έφερε εδώ, ποτέ δεν το κυνήγησα , άρα αν είναι κάτι άλλο να συμβεί θα αφήσω την ζωή να με πάει .

Και την περίοδο κρίσης που διανύουμε πραγματικά το μόνο που ονειρεύομαι είναι να απαλλαγούμε σύντομα από αυτόν τον αόρατο εχθρό και ένα καλύτερο αύριο για όλους μας , μια ¨νέα πραγματικότητα¨, στην οποία όλοι θα μπορούμε να χαμογελάμε , να αγκαλιαζόμαστε και να ζούμε χωρίς περιορισμούς και ΦΟΒΟ. Κι αν είναι ένα από αυτά τα χαμόγελα να τα χαρίζω εγώ μέσα από μια εκπομπή τότε ναι , αυτό είναι το όνειρο μου , από όποιον σταθμό κι αν αυτή προβάλλεται!».

newsbomb.gr

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.