kozan.gr: Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Τάνιας Βεντούλη από το συνδυασμό της “Ενότητας”, του Λ. Μαλούτα, διαβάστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης – Αναφορές σε συγκυριακές σκοπιμότητες και πολιτικά – θεσμικά αδιέξοδα – Ακούστε όλο το περιεχόμενο της επιστολής της (Βίντεο)

17 Μαΐου 2021
19:56

 

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Τάνιας Βεντούλη από το συνδυασμό της “Ενότητας”, του Λ. Μαλούτα, διαβάστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης . Αναφορές σε συγκυριακές σκοπιμότητες και πολιτικά – θεσμικά αδιέξοδα. Ακούστε όλο το περιεχόμενο της επιστολής της.

7 σχόλια

  • Είναι απορίας άξιον.
    Με τόσες θέσεις την τίμησε ο Δήμαρχος. Δεν το λένε αυτό. αχαρστια ;
    Εκτός αν ήθελε η κυρία και θέση Αντιδημάρχου καδεν την έδωσε.

  • Μπράβο μπράβο σου αυτό του χρειαζόταν του κ. Μαλούτα και εγώ στο ψηφοδέλτιο μαζί σου ήμουν !!

  • Το ότι (όπως προαναφερθηκε) την τίμησε με πολλές θέσεις αυτό δείχνει πως εκτίμησε τα προσόντα της και τις ικανότητες της.
    Το ζητούμενο είναι ότι η ίδια μόνη της προσπάθησε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια και ευσυνείδητα.
    Αλλά δυστυχώς, για όσους δεν το γνωρίζουν, πάλευε ολομόναχη…
    Το “ισχύς εν τη ενώσει”, πήγε περίπατο, στον “Άη Λια”…
    Ο νοών νοειτω

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.