kozan.gr: Πολιτική απρέπεια, ως προς τη χρονική στιγμή, του Λ. Μαλούτα απέναντι στον Λ. Ιωαννίδη – Επειδή ο νέος επικεφαλής της Κίνησης, Χ. Κουζιάκης, έπλεξε το εγκώμιο του απερχόμενου από την ηγεσία της Κίνησης, ευχαριστώντας τον με αυτό τον τρόπο για την προσφορά του, ο Δήμαρχος Κοζάνης λαμβάνοντας το λόγο, θεώρησε σκόπιμο να αποδυναμώσει όσα ακούστηκαν μ’ ένα “εντάξει…υπάρχει κι η άλλη οπτική” – Η έντονη αντίδραση του Μ. Κουτσοσίμου που έκανε λόγο για μικροψυχία (Βίντεο)

17 Μαΐου 2021
20:33

 

Πολιτική απρέπεια, ως προς τη χρονική στιγμή, του Λ. Μαλούτα απέναντι στον Λ. Ιωαννίδη. Επειδή ο νέος επικεφαλής της Κίνησης, Χ. Κουζιάκης, έπλεξε το εγκώμιο του απερχόμενου από την ηγεσία της Κίνησης, ευχαριστώντας τον με αυτό τον τρόπο για την προσφορά του, ο Δήμαρχος Κοζάνης λαμβάνοντας το λόγο, θεώρησε σκόπιμο να αποδυναμώσει όσα ακούστηκαν μ’ ένα “εντάξει…υπάρχει κι η άλλη οπτική”. Η έντονη αντίδραση του Μ. Κουτσοσίμου που έκανε λόγο για μικροψυχία.

 

12 σχόλια

  • Για την προηγούμενη θητεία της δημοτικής αρχής μίλησε.Που διαφωνείτε; Γιατί δεν αναφέρετε τα έργα 100.000 ευρώ με το ΣΔΙΤ που ανέφερε ο Μαλουτας. Αυτές είναι ενέργειες με αναπτυξιακή δράση. Οι της Δημοτικής Κίνησης ούτε κατάλαβαν πως και τι;

  • ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΕΣΥΡΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΕ ΒΑΤΕΡΟΥ ΚΑΛΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕΣ….

  • Λάζο τη δική σου κριτική τη βλέπεις στα σχόλια ή κωφεύεις ακόμα; Ο Ιωαννίδης σε μάρανε..
    Κάντε τον Κουτσοσίμο αρχηγό που τα λέει ξεκάθαρα

  • Υπάρχει και η τρίτη οπτική, πως αν ο Μαλούτας δεν είχε κριθεί απ’ τους δημότες ανίκανος, ο Ιωαννίδης δεν θα είχε βγει ποτέ. Ατυχώς ο Ιωαννίδης δεν αποδείχθηκε καλύτερος και επέστρεψε εκεί που ήταν, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.