H ΠΑΝΣΕΚΤΕ με έδρα Κοζάνη- Γρεβενά σας ενημερώνει: «Απογοήτευση προκαλούν οι δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού Ανάπτυξης για το άνοιγμα της μουσικής στην Εστίαση και Διασκέδαση»

18 Μαΐου 2021
12:42

Δυστυχώς συνάδελφοι, οι παλινωδίες και οι αστοχίες από κυβερνητικά στελέχη συνεχίζονται εις βάρος των επιχειρήσεών μας. Σε προηγούμενα σχόλια και δηλώσεις από συναρμόδιους υπουργούς, αναμενόταν το άνοιγμα της μουσικής προς το τέλος του μήνα Μαΐου. Τη Δευτέρα 17 Μαΐου ο κος Γεωργιάδης, δήλωσε στο OPEN ότι με τον εμβολιασμό του 50% θα έρθει και η χρήση της μουσικής. Είναι αδιανόητο και έξω από τα όρια της επιχειρηματικής λογικής (Ειδικά στην Εστίαση) η απαγόρευση της μουσικής. Οι συναρμόδιοι υπουργοί και οι σύμβουλοί τους, δεν αντιλαμβάνονται ότι η μουσική στην Εστίαση που συνοδεύει το φαγητό του πελάτη μας δεν είναι εκείνη η μουσική που προκαλεί διάθεση χορού και εκρηκτικές άλλες καταστάσεις.

    Ευελπιστούμε ότι οι ως άνω αρμόδιοι, θα ευαισθητοποιηθούν και ΑΜΕΣΑ να διαχειριστούν το θέμα της μουσικής που χρησιμοποιείται στην Εστίαση από εκείνη που χρησιμοποιείται στα μπαρ – beach bar, καφετέριες κ.λ.π..

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

 

Ένα σχόλιο

  • Η μουσική αναγκάζει τους ομιλούντες να φωνάζουν, ώστε εκτοξεύονται σταγονίδια σάλιου περισσότερα και πιθανά μολυσμένα ή ακόμη χειρότερα να κατεβάζουν τις μάσκες για να μιλήσουν και να ακουστούν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.