Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης, τιμώντας την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, συμμετέχει στην εθνικής εμβέλειας δράση «21», την οποία διοργανώνει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» – Την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021, όπως και κάθε 21 του μήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του εορταστικού έτους 2021, η είσοδος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής και στην Αρχαιολογική Συλλογή Κοζάνης, θα είναι ελεύθερη

19 Μαΐου 2021
13:28
Κανένα σχόλιο

 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης, τιμώντας την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, συμμετέχει στην εθνικής εμβέλειας δράση «21», την οποία διοργανώνει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής και μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας των Μουσείων, τα οποία παρέμειναν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, υπενθυμίζουμε ότι:

Την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021, όπως και κάθε 21 του μήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του εορταστικού έτους 2021, η είσοδος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής και στην Αρχαιολογική Συλλογή Κοζάνης, θα είναι ελεύθερη.

Και στα δύο μουσεία εφαρμόζονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον Covid-19, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο.

Συμπληρωματικά, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

  • Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής: Καθημερινά ανοιχτά. Ωράριο λειτουργίας: 8:30-15:30, τηλ. 24610/98800-801, εσωτ. 4. Μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα στην έκθεση: 50 άτομα (σε 5 μεγάλες αίθουσες, σε συνολικά 1.000 τ.μ. εκθεσιακό χώρο). Στο Μουσείο υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ)

  • Αρχαιολογική Συλλογή Κοζάνης: Καθημερινά ανοιχτά. Ωράριο λειτουργίας: 8:30-15:30, τηλ. 24610/26210, εσωτ. 2. Μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα στην έκθεση: 5 άτομα (σε 5 αίθουσες). Στη Συλλογή υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.